Xiaomi presenterar 55-tums transparent Mi TV LUX, som säljs från 16 augusti

Xiaomi presenterar 55-tums transparent Mi TV LUX, som säljs från 16 augusti

Xiaomi gillar att skramla världen med framåtblickande enheter som gör att konsumenterna är glada och andra tillverkare undrar. Exempel på den kinesiska teknikjättens 55-tums genomskinliga TV som sitter som ett fönster i rummet Рkom ihåg ditt steg. Dubbade Mi TV LUX OLED Transparent Edition, detta är den första transparenta OLED-TV som är planerad att säljas. Enligt uppgift är den nya TV: n nästan genomskinlig Рförlåt basen Рoch ger ett tydligt fönsterliknande utseende när den är avstängd och när den är påslagen, visar bilden som om den svävar i luften.

55-tums OLED-TV lanserades av Xiaomi tillsammans med Mi 10 Ultra och Redmi K30 Ultra. Mi TV LUX Transparent Edition har ett statiskt kontrastförhållande på 150 000: 1 och kommer att säljas i Kina från och med den 16 augusti till ett begärt pris på 49 999 RMB (cirka 7 200 USD).

Mi TV LUX Transparent Edition har inte den bakre panelen som du skulle se på vanliga lysdioder et al. tekniken som vanligtvis är monterad i bakpanelen har flyttats till basstället på den nya Mi TV för att säkerställa fullständig transparens för skärmen. Den futuristiska TV: n, som ser rakt ut ur en science fiction-film, har oändligt dynamiskt kontrastförhållande och stöder DCI-P3 93% färgspektrum för att leverera innehåll i oöverträffad ljusstyrka och livliknande färger.

Intressant nog har Mi TV LUX Transparent Edition 120Hz uppdateringsfrekvens och erbjuder 120Hz MEMC-rörelseinterpolering. Xiaomi hävdar att dess 10-bitars panel visar 1,07 miljarder färgkombinationer och 1 ms snabb svarsfrekvens vilket gör den idealisk för spelare som skulle få minimal latens och smidiga kontroller.

För de som gillar saker i den smarta periferin är denna nya genomskinliga TV en smart TV i sig. Den har en MediaTek-processor med AI Master under huven medan MIUI ger TV: n som alltid är på, vilket gör det till ett konstverk hemma.