Windmill implementerar en fin ny verktygsfält på jailbroken iOS 11-enheter

Windmill implementerar en fin ny verktygsfält på jailbroken iOS 11-enheter

Letar du efter ett nytt sätt att krydda iOS 11-jailbreak? Då kanske du bör prova en ny jailbreak tweak release Väderkvarn av iOS-utvecklare.

Varm från hälarna med den senaste Cydia-källuppdateringen ger Windmill ett anpassningsbart verktygsfält till iOS-plattformen. Med den kan du snabbt komma till din startskärm, komma åt App Switcher och återgå till din senast använda app i ett ögonblick.

Som visas i skärmdumpsexemplen ovan materialiseras Windmill längst ner på din skärm. Som du kanske har märkt flyttar Windmill resten av iOS-användargränssnittet något för att undvika att kollidera med knappar och funktioner i hela operativsystemet.

Gränssnittet består av tre primära knappar: en pilknapp till vänster som tar dig till din senast använda app, en omkopplarknapp till höger som öppnar din App Switcher och en hemknapp i mitten som tar dig till ditt hem skärm.

Speciellt kan du redan komma åt var och en av dessa funktioner ganska enkelt på Apples flaggskepp iPhone X med en svepande gest, men Windmill innehåller några tillagda anpassningar som du kanske föredrar framför det ursprungliga alternativet. Du hittar dem i appen Inställningar efter installationen:

Här kan du:

När detta skrivs är detta de enda funktionerna som fungerar i Windmill. En framtida uppdatering kommer att aktivera ytterligare funktioner, till exempel:

Längst ner i inställningsfönstret innehåller utvecklaren en Respring-knapp för att tillämpa alla ändringar du gör. Var noga med att använda den varje gång du gör ändringar, annars ser du dem inte nästa gång du använder Windmill.

I v√•ra tester fann vi att Windmill fungerade b√§st p√• iPhone X med sin h√∂gre sk√§rm. Om du anv√§nder en enhet med begr√§nsad vertikal sk√§rmfastighet, som 4,7-tums iPhone 6, √§r, 7 eller 8, kanske du m√§rker fula tr√§ngsel n√§r anv√§ndargr√§nssnittet √§r komprimerat f√∂r att g√∂ra plats f√∂r Windmill-verktygsf√§ltet. Du kan √•tg√§rda detta genom att anv√§nda alternativet ‚ÄúMicro Mode‚ÄĚ i Inst√§llningar, som visas nedan:

Tyvärr kan vi inte testa denna tweak på enheter i Plus-storlek för att se om samma effekt gäller.

Om du är intresserad av att använda Windmill för att migrera iOS-funktioner för inbyggd appbyte till en vacker ny användargränssnittsupplevelse, kan du ladda ner den från Cydias Packix-arkiv till introduktionspriset på $ 1,50. När tweak har uppdaterats med de ytterligare funktioner som beskrivs ovan kommer priset att stiga till $ 2,00, så överväga att köpa tweak nu snarare än senare om du är intresserad. Windmill fungerar med alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Tror du att Windmill är en förbättring jämfört med iOS-gester för inbyggda appar? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.