Wilson FM, Bellycheck, Stashe och andra appar att kolla in i helgen

Wilson FM, Bellycheck, Stashe och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-sammanstÀllningen innehÄller en podcast, en hÀlsosam matupptÀckare och en ny typ av lÀs-det-senare-app. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Wilson FM

Jag vet, du Ă€r nog trött pĂ„ att höra nya sĂ€tt att upptĂ€cka podcasts, men bara skĂ€m bort mig hĂ€r för ett ögonblick. Wilson Ă€r en podcast varje vecka. En gĂ„ng i veckan samlar laget en tematiskt och kulturellt relevant spellista över de bĂ€sta podcast-avsnitten. Dessa spellistor Ă€r handgjorda av riktiga mĂ€nniskor – inga beteende-spĂ„rningsalgoritmer hĂ€r. Det Ă€r en intressant idĂ©, sĂ€rskilt om de kan skapa spellistor för större evenemang – sĂ€g VM eller ett val – och erbjuda flera synpunkter.

Ladda ner gratis

Bellycheck

Bara för att du mÄste Àta ute och resa, betyder det inte att du inte kan Àta hÀlsosamt. Möt Bellycheck, den nÀrliggande restaurangsökaren som specialiserar sig pÄ hÀlsosam mat. Det tar menyerna frÄn mer Àn 350 matfogar, plockar ut de hÀlsosammaste föremÄlen och presenterar dem för dig pÄ ett lÀttförstÄeligt sÀtt. Oavsett om du trÀnar för ett ultramaraton, eller bara vill börja ta lite bÀttre hand om dig sjÀlv, Àr den hÀr appen vÀrt att kolla in.

Ladda ner gratis

Stashe

Stashe Àr en slags nyskolans uppfattning om det gamla lÀs-det-senare-konceptet. Appen lÄter dig snabbt spara videor och artiklar pÄ en enda plats, frÄn ett brett utbud av kÀllor, inklusive Safari, Nuzzle, Chrome, Twitter, Apple News och Flipboard. Ditt stash kan delas med vÀnner pÄ ett ögonblick, och appen kommer till och med att pÄminna dig om att komma tillbaka och lÀsa ditt sparade innehÄll, sÄ det staplar inte bara. Och för att rensa allt har det ett modernt grÀnssnitt och en skarp ikon.

Ladda ner gratis

Jag Àr Ping Pong King

“I’m Ping Pong King” Ă€r en intressant uppfattning om det klassiska bordtennisbordet, dĂ€r du mĂ„ste slĂ„ 16 rivaler och vinna kronan. Funktionerna inkluderar enkel spelmekanik med en knapptryckning, blixtsnabb, minimal grafik och varierande svĂ„righetsgrad. Om du inte har tittat pĂ„ spelet Ă€nnu, kolla in det i helgen.

Ladda ner gratis

Ara Eyes

Förlora dig sjÀlv i ett fantastiskt pusselÀventyr i en underbar 3D-miljö. Utforska ett stort, forntida slott som Àr full av hemliga valv och dolda rum. Lös utarbetade pussel, avslöja förlorade skatter och upptÀck ett mysterium som överbryggar det vetenskapliga och det mystiska. Funktionerna inkluderar intuitiva pekregulatorer, organisk berÀttande och ett minimalt grÀnssnitt.

Ladda ner för $ 5

Andra apprelaterade nyheter vÀrda att kolla in