Twitterrific drar klock-appen, Today view & amp; tryck för tweets frÄn senaste uppdatering

 Twitterrific drar klock-appen, Today view & amp;  tryck för tweets frÄn senaste uppdatering

Twitterrific av The Iconfactory, en av de bÀsta Twitter-klienterna frÄn tredje part för iPhone och iPad, har tagit bort watchOS-komponenten och andra funktioner frÄn den senaste uppdateringen i App Store.

Innan du hoppar direkt för kommentarer, vet att The Iconfactory i grunden Àr ett offer för Twitters kontroversiella beslut att begrÀnsa hur appar interagerar med tjÀnsten.

FörÀndringarna förstör Twitterrifics förmÄga att göra push-aviseringar och live-stream-evenemang. För att förbereda sig för dessa Àndringar har Twitterrifics version 5.20-uppdatering gjort nÄgra svÄra förÀndringar:

Om du köpte en push-uppgradering fortsÀtter appen att fungera fram till mitten av augusti.

NÀr det hÀnder kommer du inte att meddelas nÀr nÄgon gillar en av dina tweets, citerar dig, meddelanden eller följer dig. Efter att Twitters livestreaming-API har stÀngts av kommer tweets och direktmeddelanden att försenas med en minut eller tvÄ istÀllet för att visas i realtid.

“FrĂ„n och med dagens uppdatering kommer Twitterrific fortfarande att försöka leva stream-tweets men kommer tillbaka till att automatiskt uppdatera dina tidslinjer varannan minut om det inte gĂ„r att ansluta”, sĂ€ger utvecklare. “Automatisk uppdatering, till skillnad frĂ„n streaming, fungerar Ă€ven om du Ă€r ansluten via ett mobilnĂ€tverk.”

Du kan fÄ meddelanden om tweets i den officiella Twitter-klienten. Med hjÀlp av meddelanden via den officiella appen kan du ocksÄ fortsÀtta ta emot dem pÄ din handled via Apple Watch.

Jag lÄter utvecklare prata:

Under de kommande mÄnaderna planerar Twitter att avbryta de underliggande tjÀnsterna som vi behöver för att tillhandahÄlla bÄde push-meddelanden och livestreaming. Som ett resultat ansÄg vi inte att det var rÀtt att fortsÀtta sÀlja push-meddelandet i appen eftersom vi snart kommer att tvingas stÀnga av det. För detta ÀndamÄl har vi konsoliderat vÄra köp i appar till ett enda förbÀttrat alternativ som eliminerar annonser och lÄser upp Google Translate.

Om du tidigare har köpt push-aviseringar kommer bÄde aviseringarna och vyn Idag att fortsÀtta fungera sÄ lÀnge vi kan fortsÀtta att fungera.

WatchOS-appen var ursprungligen skriven pÄ ett sÄdant sÀtt att den berodde pÄ informationen frÄn push-meddelandetjÀnsten. Eftersom den tjÀnsten stÀngs av kommer den att göra klockappen nÀstan vÀrdelös utan att bygga om den frÄn grunden. Vi har bestÀmt att mÀngden utvecklingstid och anstrÀngning som krÀvs för en sÄdan uppgift helt enkelt inte Àr ekonomiskt lönsam just nu.

WiFi-livestreaming Ă€r en annan tjĂ€nst som Twitter upphör. För att kringgĂ„ detta har vi implementerat mer grundlig automatisk uppdatering i hela appen – inklusive för listor som aldrig har stött streaming. Livestreaming fortsĂ€tter att fungera tills Twitter stĂ€nger av den vid vilken tidpunkt appen Ă„tergĂ„r till att automatiskt uppdateras ungefĂ€r varannan minut medan du anvĂ€nder appen.

För mer detaljer, kolla in deras blogginlÀgg.

NÀr det gÀller goda nyheter kan appens fans nu dra nytta av en ny presentationsinstÀllning för att ta bort emoji frÄn mÀnniskors namn i tidslinjen. StreamingsinstÀllningen har ocksÄ döpts om till Uppdatera tidslinjer automatiskt.

Denna uppdatering tillhandahÄlls utan kostnad för befintliga anvÀndare av appen.

Eftersom alternativet att köpa push-aviseringar har tagits bort finns det nu ett enda förbÀttrat köp i appen som inkluderar borttagning av annonser och tweet-översÀttning för $ 2,99. Tip Jar-funktionen kvarstÄr för dem som vill bidra till Twitterrifics lÄngsiktiga utveckling.

Twitterrific kan fÄs frÄn App Store i utbyte mot 7,99 dollar.