Twelve South lanserar nytt BookBook-omslag för iPad-modeller och anslutna tangentbord

Twelve South lanserar nytt BookBook-omslag för iPad-modeller och anslutna tangentbord

Om du har en iPad som stöder ett bifogat tangentbord och du har letat efter ett fodral har Twelve South ett alternativ för dig.

Företaget som har skapat en mÀngd olika populÀra tillbehör för Apple-produkter har ett nytt omslag för iPad-sortimentet. Den nyaste Bokbok stöder en mÀngd olika iPad-modeller, vilket Àr bra i sig. Men det nya omslaget Àr tillrÀckligt stort för att Àven stödja ett anslutet tangentbord, oavsett om det Àr Smart Keyboard Folio eller Magic Keyboard.

Om du Àr bekant med BookBook-omslaget vet du vad du kan förvÀnta dig hÀr. Du fÄr ett fodral som tÀcker hela iPad (och bifogat tangentbord) medan surfplattan Àr i fodralet och den Àr stÀngd. Omslaget Àr tillverkat av Àkta toppkornlÀder och har en inbunden design för att hÄlla surfplattan sÀker. Det finns dubbla blixtlÄs, förstÀrkta hörn och en stel rygg för att ge ytterligare skydd.

VÀskan Àr prissatt till $ 69,99 för 11-tums alternativet och $ 89,99 för 12,9-tums alternativet.

BookBook Cover för iPad Àr ett handgjort Àkta lÀderöverdrag för iPad och dess bifogade tangentbord, som Apple Smart Keyboard Folio eller Magic Keyboard. InbÀddat i det hÀr omslaget som ser ut som en vintagebok, Àr din iPad och ditt tangentbord skyddade av inbundna omslag, en stel rygg, förstÀrkta hörn och dubbla blixtlÄs. För att inte tala om, förklÀder BookBook din iPad och skyddar den mot stöld.

BookBook-omslaget har ocksÄ en inre ficka för förvaring.

HÀr Àr de iPad-modeller som stöds, separerade efter storlek pÄ BookBook-omslaget:

11 tum

12,9 tum

Det nya BookBook-omslaget Àr tillgÀngligt nu frÄn Twelve South direkt. Vem plockar upp en?