tvOS 9.2 officiell: hÀr Àr vad som Àndras för din Apple TV

tvOS 9.2 officiell: hÀr Àr vad som Àndras för din Apple TV

Under de senaste mÄnaderna har vi haft möjlighet att ta en titt pÄ nya funktioner i tvOS 9.2 genom de olika betorna. Nu blir allt officiellt pÄ scenen pÄ Infinite Loop Street Campus, tillsammans med den nya iPhone och nyheterna för Apple Watch.

LÄt oss se vad som har förÀndrats tvOS 9.2, tillsammans med korrigeringarna bakom kulisserna, och hur du kan börja anvÀnda den direkt pÄ din Apple TV.

Ny tvOS 9.2 för Apple TV

AnlÀnde som iOS för din TV, tvOS det Àr hjÀrtat i den fjÀrde generationen Apple TV, som lanserades som en mycket intressant plattform, sÀrskilt för entusiaster i Apple-landskapet, men kanske inte Ànnu för mogen. Saker börjar definitivt förbÀttras med tvOS 9.2 vilket leder:

Bluetooth-tangentbord: en av de mest efterlÀngtade implementeringarna som nu lÄter dig anvÀnda ett Bluetooth-tangentbord med Apple TV. Funktion som sÀrskilt uppskattas av italienska anvÀndare, dÀr diktering med Siri (se nedan) kanske inte kommer.

Mappar för appar och spel: lite som i alla andra system, iOS och OS X, Àven pÄ tvOS 9.2-startskÀrmen Àr det nu möjligt att skapa mappar med flera appar eller spel. Ett enkelt och vÀlbekant sÀtt att hÄlla din samling organiserad.

Foton pÄ iCloud: nu kan du komma Ät din fotosamling pÄ iCloud direkt frÄn Apple TV, Inklusive Livefoton.

Diktat med Siri: Att skriva in meddelanden och texter pÄ Apple TV blir Ànnu enklare och inte bara tack vare stödet för Bluetooth-tangentbord. Om tillgÀngligt (tyvÀrr inte i Italien) kommer det att vara möjligt att anvÀnda Siri för att diktera text.

MapKit Support: utvecklarsatsen för implementering av Apple Maps-baserade skÀrmar Àr nu kompatibel med Apple TV. Detta intresserar inte Apple TV-Àgare omedelbart, men snart kommer du att se appar anlÀnder som tar kartor gjorda i Cupertino till din stora skÀrm.

Det Àr vÀldigt enkelt att uppdatera din enhet. För installera tvOS 9.2 pÄ Apple TV se bara till att systemet Àr anslutet till nÀtverket, öppna App Store och gÄ till fliken Uppdateringar dÀr du kan starta den automatiska proceduren.