Trism 2 tappar på App Stores 10-årsjubileum, är en återgång till form i iPhone-spel

Trism 2 tappar på App Stores 10-årsjubileum, är en återgång till form i iPhone-spel

Om du är tillräckligt gammal för att komma ihåg guldhoppet som startade när App Store öppnade sina dörrar i juli 2008 tillsammans med iPhone 3G-lanseringen, kommer du nog ihåg Trism.

Skapad av den tidigare Wells Fargo-programvaruutvecklaren Steve Demeter, var det en av de första 500 apparna som dykt upp i de virtuella hyllorna i den ursprungliga App Store. Spelet gick vidare till topp 10 övergripande under många månader och vann en jordskred av branschpriser.

Hallå #Trism II
F√∂r 10 √•r sedan spelade vi f√∂rst Trism !!#√Ąpple #AppStore https://t.co/ZR4RH9kZMB

– Philip Schiller (@pschiller) 10 juli 2018

Ursprungligen prissatt till $ 4,99 per pop, trimmade Trism in coola $ 250 000 under de första två månaderna till försäljning och har sett tre miljoner nedladdningar hittills. På grund av spelets framgång presenterades utvecklaren under en Apple-keynote i en dokumentärfilm för App Store-utvecklare.

Demeter fortsatte med att arbeta för Storm8 och senare FoxNext Games, vilket har hjälpt honom att släppa den officiella Trism-uppföljaren i tid för att sammanfalla med 10-årsjubileet för App Store.

Titta på PR-trailern för Trism 2 inbäddad precis nedan.

“Trism 2 erbjuder en helt√§ckande vision och unikhet som bara kan uppn√•s via ett indie-passionprojekt, och har en helt interaktiv √∂ppen v√§rld, djup ber√§ttelseshistoria, f√∂rgrenade underfr√•gor, flera √§ndar och episodiskt inneh√•ll”, s√§ger blurb.

Variation har en intressant fördjupad profil av Steve Demeter, om du är intresserad.

Trism 2 är en nedladdning på 2,99 USD från App Store.

F√∂r de som undrar √§r den ursprungliga Trism fortfarande tillg√§nglig att k√∂pa i App Store, prissatt till $ 2,99, och ja ‚ÄĒ det k√∂rs fortfarande p√• den senaste h√•rdvaran och programvaran, inklusive iOS 12, √§ven om den inte √§r optimerad f√∂r st√∂rre iPhones.