Trill Project, WTHRD, Artstudio Pro och andra appar att kolla in i helgen

Trill Project, WTHRD, Artstudio Pro och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-sammanfattningen inkluderar ett nytt sÀkert och anonymt socialt nÀtverk, en annan typ av vÀderapp och en extremt kraftfull fotoredigerare. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Trillprojekt

Trill Project beskriver sig sjĂ€lv som ett “anonymt och sĂ€kert socialt nĂ€tverk.” Nu vet jag att nya sociala nĂ€tverk vanligtvis genererar ögonrullar, men med all upprördhet online i dessa dagar verkar en sĂ€ker och anonym plats att prata om hot-button-problem inte vara en sĂ„ dĂ„lig idĂ©. Funktioner inkluderar modererade grupper baserat pĂ„ dina intressen, taggar och mer. Jag vet inte om det hĂ€r projektet Ă€r “Trill”, men det Ă€r verkligen intressant.

Ladda ner gratis

WTHRD

TÀnk bara, TV- och radioprognoser, termometrar och vÀderappar, alla finns för tvÄ ÀndamÄl: att berÀtta vad du kan göra utomhus och vad du kan bÀra. WTHRD hjÀlper dig att svara pÄ det senare. Det ger exakta 24-timmars- och 7-dagarsprognoser, och en charmig helskÀrmsgrafik berÀttar vad du ska ha pÄ dig. Det finns olika manliga och kvinnliga karaktÀrer, animerade vÀderförhÄllanden i realtid, favoritstÀder och destinationer och mer.

Ladda ner gratis

Artstudio Pro

Utvecklarna betecknar Artstudio Pro som ”den mest kraftfulla mĂ„lnings- och fotoredigeringsappen som finns tillgĂ€nglig för bĂ„de iOS och macOS.” Efterföljaren till vĂ„r berömda ArtStudio-app har redesignats med mĂ„nga nya funktioner och förbĂ€ttringar som utnyttjar de senaste teknikerna Metal, iCloud Drive, Apple Pencil och optimeras för 64-bitars processorer med flera kĂ€rnor för att uppnĂ„ ett smidigt möjligt arbetsflöde.

Ladda ner för $ 11,99

Super Drop Land

Super Drop Land Àr en plattformsspelare som slÀpper in dig i ett oförglömligt vertikalt Àventyr! Samla, jaga och vÀnd dig ner genom varje land, men hÄll dig fri frÄn spöken! Funktionerna inkluderar 10 olika lÀnder att spela igenom, mer Àn 15 pussel att lösa, fÀrgglada drÀkter, specialkrafter och mer.

Ladda ner gratis

Sex Ă„ldrar: Rida som vinden

Letar du efter en annan typ av spel att spela i helgen? Kolla in Six Ages: Ride Like the Wind. Den kombinerar interaktiva berÀttelser och turbaserad strategi, och det finns över 400 interaktiva scener med flera resultat. Korta avsnitt och automatisk sparning betyder att du kan spela Àven nÀr du bara har en minut eller tvÄ. Den inbyggda sagan skriver ner historien Ät dig. Och rÄdgivare med distinkta personligheter hjÀlper dig pÄ vÀgen.

Ladda ner för 9,99 USD

Andra apprelaterade nyheter att kolla in