Trails.com, Listify, Pawey och andra appar att kolla in i helgen

Trails.com, Listify, Pawey och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-sammanstÀllningen innehÄller en enorm resurs för att hitta vandringsleder och campingplatser, en enkel todo-lista skapare och en app-baserad lydnad skola för hundar i alla Äldrar. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Trails.com

Trails.com Àr den ultimata guiden till utomhus. Oavsett om du Àr en utomhusfitnessentusiast eller bara Àlskar naturupplevelser, hittar du nÄgot anvÀndbart i den hÀr appen. Funktionerna inkluderar data pÄ mer Àn 100 000 spÄr, GPS-vÀgbeskrivning, guideböcker, anvÀndarrecensioner, foton, topokartor och mycket mer. Vissa funktioner Àr dolda bakom en prenumerationstjÀnst, men du kan fÄ tillgÄng till en stor del av dem gratis.

Ladda ner gratis

Listify

SĂ„ lĂ€nge utvecklare fortsĂ€tter att komma med nya och intressanta sĂ€tt att hjĂ€lpa anvĂ€ndare att vara mer produktiva, kommer jag att fortsĂ€tta pröva dem. Listy Ă€r en extremt minimalistisk todo-app som lĂ„ter dig hĂ„lla koll pĂ„ dina uppgifter med ett snabbt och enkelt grĂ€nssnitt. Och det Ă€r egentligen allt som finns – inga kraftanvĂ€ndarfunktioner hĂ€r. Skapa en lista, lĂ€gg till ett todo-objekt, stĂ€ll in ett larm om det behövs och korsa det nĂ€r det Ă€r klart.

Ladda ner gratis

Pawey

AnmĂ€l dig och din valpvĂ€n till Pawey School för att lĂ€ra dig ett brett utbud av fĂ€rdigheter och roliga knep. Börja med grunderna och arbeta dig igenom förskolan, gymnasiet, college och frĂ€cka kurser – perfekt för alla hundar i alla Ă„ldrar eller storlekar. TrĂ€na i din egen takt, fĂ„ pĂ„minnelser och tips varje vecka, tjĂ€na belöningar nĂ€r din hund lyckats genomföra en kurs och dela dina framsteg med vĂ€nner.

Ladda ner gratis

Rowdy Wrestling

VÀlkommen till den galna vÀrlden av Rowdy Wrestling! AnvÀnd dropkicks, överhandskrossningar, stÄlstolar och mer för att bedöva din motstÄndare och suplexa dem ur ringen. Bli den sista brottaren som stÄr i Rumble-lÀget, kÀmpa till titeln i ensamkarriÀr eller slÄss som ett par i Tag Team-lÀge. Det finns över 50 tecken att vÀlja mellan och ett köp i appen för att bli av med annonserna.

Ladda ner gratis

BĂ€sta rally

Letar du efter en annan typ av racingspel? Kolla in Best Rally. I den mÄste du tÀvla genom tuffa banor och hitta den bÀsta racinglinjen med hjÀlp av systemet för omspelning direkt. Det finns över 30 vackra, handgjorda spÄr, enkla tvÄfingerreglage, 4 rallybilar att vÀlja mellan, leaderboards, iCloud-synkronisering och mer.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter att kolla in