Tim Cook introducerar Imagine Dragons pÄ Loveloud-festivalen

Tim Cook introducerar Imagine Dragons pÄ Loveloud-festivalen

Apples VD Tim Cook kommer att tala pĂ„ Ă„rets Loveloud-festival i Salt Lake City, Utah. Evenemanget i helgen Ă€gnar sig Ă„t att “tĂ€nda den vitala konversationen om vad det innebĂ€r att villkorslöst Ă€lska, förstĂ„, acceptera och stödja HBTQ-ungdomar i vĂ„ra samhĂ€llen.”

Enligt en pressmeddelande, Cook kommer att vara sluttalare pÄ Loveloud och kommer ocksÄ att presentera Imagine Dragons.

Apples VD Tim Cook kommer att ta bort en exceptionell serie högtalare och artister pÄ festivalen som inkluderar skÄdespelerskan, sÄngaren och dansaren Julianne Hough, skÄdespelaren och sÄngaren Jussie Smollett, stjÀrnan Kalen Allen, Tegan Quin frÄn Tegan och Sara, Grammy-nominerade lÄtskrivare Justin Tranter , musiker WRABEL, sÄngerskan Mary Lambert, Olympic Freeskier Silver Medalist Gus Kenworthy, skÄdespelerska och dansare Heather Morris, serietidningen Dana Goldberg och sÄngerskrivare VINCINT & Parson James.

FörestĂ€ll dig Dragon’s sĂ„ngare Dan Reynolds noterar:

Tim Cook gĂ„r till oss i Utah för LOVELOUD skickar ett tydligt meddelande till HBTQ-ungdomar att de har obegrĂ€nsad potential att uppnĂ„ sina drömmar. Tim Ă€r en orubblig föresprĂ„kare för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter och jĂ€mlikhet, och vi Ă€r glada över att han kommer att gĂ„ med i vĂ„r kraftfulla linje högtalare och artister. ”

LOVELOUD grundades 2017 av Reynolds för att hjĂ€lpa till att antĂ€nda den relevanta och vitala konversationen om vad det innebĂ€r att villkorslöst Ă€lska, förstĂ„, acceptera och stödja HBTQ + ungdomar i ett försök att hĂ„lla familjer tillsammans. Årets evenemang sponsras av AT&T, Tegan and Sara Foundation, Encircle och The Trevor Project.