TextEmojis lÄter dig skriva Emojis och mer med textgenvÀgar

TextEmojis lÄter dig skriva Emojis och mer med textgenvÀgar

En mÀngd olika populÀra meddelandeprogram frÄn tredje part, inklusive Disharmoni och Slack, lÄt dig komma in i Emojis genom att skriva ett kolon följt av en specifik kortkod. Apple ger inte anvÀndare en jÀmförbar funktion i resten av iOS, men skulle det inte vara trevligt om de gjorde det?

Om du svarade ”ja” pĂ„ frĂ„gan ovan kan du gĂ€rna lĂ€ra dig mer om en ny jailbreak-tweak TextEmojis av iOS-utvecklare. NĂ€r du vĂ€l har installerat kan du mata in Emojis och andra knĂ€ppa textytor genom att skriva förkonfigurerade textgenvĂ€gar.

I skÀrmdumparna ovan kan du se hur tweak fungerar. Skriv till exempel i ett textfÀlt visas en lista som innehÄller flammen Emoji tillsammans med andra relaterade alternativ.

Dessutom stöder TextEmojis mer Àn 140 textbaserade ansikten. För att komma Ät dem, ange bara ett kolon i ett tillgÀngligt textfÀlt och svep Ät höger för att se dina alternativ.

Direkt efter att du har installerat TextEmojis och aktiverat din licens Ă€r den redo att anvĂ€ndas. ÄndĂ„ kan du besöka instĂ€llningsfönstret för tweak i appen InstĂ€llningar om du kĂ€nner för att anpassa nĂ„gon av de fördefinierade Emoji-genvĂ€garna eller svartlista appar som du inte vill anvĂ€nda tweak i:

TextEmojis Àr i grunden en tweak för textbyte med ett attraktivt anvÀndargrÀnssnitt, men det kan vara bekvÀmare Àn att blÀddra igenom Emoji-tangentbordet eller förlita sig pÄ Apples flÀckiga prediktiva tangentbord för att fÄ samma jobb gjort.

TextEmojis Àr avsett att fungera med Emojis och textbaserade ansikten, men utvecklaren sÀger att du ocksÄ kan anvÀnda den för ytterligare saker, som att skriva in e-postadresser och webbsidelÀnkar.

Beroende pÄ mÀngden textning du gör och om Emojis och / eller textbaserade ansikten spelar en roll i dessa aktiviteter, kan TextEmojis vara ett bra tillskott till din telefon. Tweak Àr tillgÀnglig som en nedladdning pÄ 2,00 USD frÄn Cydias Packix-förvar och fungerar pÄ jailbroken iOS 7-11-enheter.

Om du Àr pÄ staketet om att betala $ 2,00 för tweak, kan du prova den annonsstödda TextEmojis Free-tweak istÀllet, vilket Àr tillgÀnglig gratis frÄn Cydias Packix-förvar.

Vad tycker du om TextEmojis? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.