Serie 4-klockor har en mycket förbÀttrad Digital Crown med inbyggt EKG & amp; haptisk Äterkoppling

 Serie 4-klockor har en mycket förbÀttrad Digital Crown med inbyggt EKG & amp;  haptisk Äterkoppling

Tim Cook och hans löjtnanter intog scenen pÄ Steve Jobs Theatre i det nya Apple Park-huvudkontoret idag för att avslöja en massa nya produkter, bland dem en ny fjÀrde generationens klocka med ett smalare utseende och en större skÀrm.

De nya klockorna innehÄller en massa hÄrdvaruförbÀttringar som vi kommer att lyfta fram pÄ iDownloadBlog hela dagen, och en till synes liten uppgradering fick oss upphetsade: ett elektrokardiogram inbyggt direkt i Digital Crown, som tidigare ryktat.

Detta Àr förutom den inbyggda pulssensorn pÄ klockans ryggkristall. Du placerar bara fingret pÄ sidan av Digital Crown och hÄller det intryckt dÀr i cirka trettio sekunder.

Din Apple Watch kommer att ta en kontinuerlig lÀsning av ditt hjÀrta och berÀkna ett antal parametrar som inte Àr tillgÀngliga nÀr du anvÀnder den traditionella pulssensorn, som viktig information om ditt hjÀrta och dess elektriska ledningssystems funktion. All denna information lagras i Health-appen dÀr den kan exporteras som en PDF och skickas till din lÀkare.

AvlÀsningarna kommer ocksÄ att finnas tillgÀngliga i den nya EKG-appen som fungerar direkt med den nya elektriska hjÀrtsensorn.

Ett annat fantastiskt tillskott till Apple Watch Series 4: Digital Crown ger nu haptisk feedback.

Enligt tvÄ Apples Chief Operating Office Jeff Williams kommer detta att möjliggöra en mycket mer rik, metallisk och lyhörd kÀnsla nÀr du vrider eller trycker pÄ Digital Crown. Detta kommer sÀrskilt att spelas in i appar som Podcasts och Calendar, dÀr Digital Crown anvÀnds för att blÀddra igenom en massa objekt i en lista.

Hur tycker du om den nya Digital Crown?