Samsungs nya Galaxy Watch kommer att ta emot Apple Watch

Samsungs nya Galaxy Watch kommer att ta emot Apple Watch

PÄ torsdag introducerade Samsung sin nya Note 9-smartphone. Samtidigt meddelade den den kommande lanseringen av Galaxy Watch. De ny bÀrbar enhet, som Àr tillgÀnglig frÄn och med den 24 augusti tillsammans med Not 9, ersÀtter Gear S3-klockan som introducerades av företaget för tvÄ Är sedan.

Galaxy Watch ser mycket ut som Gear S3 Classic, men dess externa specifikationer lÄter mycket som Apple Watch. Den nya klockan lanseras till exempel i rosaguld, silver och midnattsvart. Den finns ocksÄ i tvÄ storlekar (istÀllet för en som Gear S3), 42 mm och 46 mm. Den förra Àr prissatt till $ 329,99 medan den senare kommer att lanseras för $ 349,99.

Som du ser behÄller klockan den cirkulÀra formen hos sina föregÄngare. 46mm-versionen Àr 46mm med 49mm och 13mm tjock och vÀger 63 gram. DÀremot mÀter 42 mm-modellen 41,9 mm med 45,7 mm med 12,7 mm och vÀger 49 gram.

NÀr det gÀller dess skÀrm anvÀnder Galaxy Watch Corning Gorilla DX + -glas med en AMOLED-skÀrm under. Samsung lovar att det Àr helt vattensÀkert, betygsatt för 5ATM-nedsÀnkning med IP68- och MIL-STD-810G-certifieringar.

BÄde versionerna 42 mm och 46 mm inkluderar en AMOLED-skÀrm i fullfÀrg, alltid med 360 x 360 upplösning. Den mindre versionen har en 1,2-tums skÀrm, medan den större enheten har en 1,3-tums skÀrm.

Precis som Gear S3 behÄller Galaxy Watch Samsungs Tizen-operativsystem.

Slutligen, nĂ€r det gĂ€ller batteritid, sĂ€ger Samsung att klockan kan anvĂ€ndas i “flera” dagar mellan laddningarna, eller upp till 80+ plus timmar pĂ„ 46mm-modellen jĂ€mfört med 45+ timmar pĂ„ 42mm-modellen.

Det blir intressant att se hur fjÀrde generationens Apple Watch mÀter upp till Galaxy Watch. Apples nya bÀrbara enhet kommer sannolikt att tillkÀnnages nÀsta mÄnad tillsammans med tre nya iPhones.

NÀr vi upptÀcker mer om Galaxy Watch uppdaterar vi det hÀr inlÀgget.