SÄ hÀr stÀller du in flera Spark-e-postsignaturer pÄ iOS och Mac

Spark Email Signatures on Mac

Spark e-post signaturer pÄ Mac

Om du anvÀnder Spark som ditt föredragna e-postprogram för iOS och Mac kan du anvÀnda det för bÄde arbete och personlig kommunikation. SÄ genom att stÀlla in flera e-postsignaturer kan du spara tid och se till att du signerar dina meddelanden korrekt.

Det Àr lÀtt att göra och det tar bara nÄgra minuter att skapa Spark-e-postsignaturer och sÄ hÀr.

Skapa Spark-e-postsignaturer pÄ iPhone eller iPad

Öppna pĂ„ din iPhone eller iPad Gnista och gör sedan följande:

1) Öppna meny till vĂ€nster.

2) Knacka instÀllningar.

3) VĂ€lj Underskrifter.

4) Se till att skjutreglaget Àr aktiverat högst upp för AnvÀnd e-postsignaturer.

Signaturerna du skapar visas pÄ den hÀr skÀrmen. För att lÀgga till en ny, blÀddra nedÄt och knacka pÄ LÀgg till signatur.

Spark Signatures iPhone LĂ€gg till

1) Du kan skapa en signatur med vanlig text eller HTML, sÄ vÀlj det alternativ du vill ha.

2) Skriv in din signatur.

3) NĂ€r du Ă€r klar blĂ€ddrar du nedĂ„t och trycker pĂ„ Ange som standard för … och vĂ€lj den e-postadress som du vill att signaturen ska tillĂ€mpas pĂ„ som standard (om du har mer Ă€n en).

4) Knacka Spara.

Spark Signatures iPhone Spara och vÀlj Standard

Du kommer sedan tillbaka till skÀrmen Signaturer. Tryck pÄ för att skapa en ny signatur LÀgg till signatur en gÄng till och följ samma process.

Du kan ocksÄ redigera signaturerna i listan genom att ordna om eller radera dem. Knacka Redigera högst upp för att göra nÄgon av dessa Àndringar. Tryck pÄ pil lÀngst upp till vÀnster nÀr du Àr klar och du kommer tillbaka pÄ din instÀllningar skÀrm.

Skapa Spark-e-postsignaturer pÄ Mac

Öppna pĂ„ din Mac Gnista och följ sedan dessa steg.

1) Klick Gnista frÄn menyn.

2) VÀlj InstÀllningar.

3) Klick Underskrifter i popup-fönstret.

4) Se till att kryssrutan uppe till vÀnster Àr markerad Aktivera signaturer.

Signaturerna du skapar visas pÄ den hÀr skÀrmen. För att lÀgga till en ny, klicka pÄ plustecken lÀngst ner till vÀnster.

Spark Signatures Mac LĂ€gg till

1) Textredigeraren visas till höger. Du kan anvÀnda vanlig text eller HTML, precis som pÄ iOS, genom att klicka pÄ html uppe till höger.

2) Skriv in din signatur, anvÀnd textredigeringsverktygen om du vill och kryssa i rutan för att Matcha alltid mitt standardmeddelande typsnitt.

3) NÀr du Àr klar klickar du pÄ knappen bredvid Standard för för att vÀlja den e-postadress som du vill att signaturen ska tillÀmpas pÄ som standard (om du har mer Àn en). Du kan ocksÄ markera rutan för att underskriften ska gÀlla Alla konton.

4) Klick Spara.

Spark Signatures Mac VĂ€lj standard

För att skapa en ny signatur, klicka pÄ plustecken en gÄng till och följ samma process.

Du kan ocksÄ redigera signaturerna i listan genom att ordna om eller radera dem. VÀlj och dra signaturer för att Àndra deras ordning eller vÀlj en och klicka pÄ minustecken lÀngst ned till vÀnster för att radera den.

Packar upp den

NÀr du har skapat signaturer i Spark och valt det konto som de ska gÀlla vardera, kommer varje e-postmeddelande du skickar frÄn det kontot automatiskt ha motsvarande signatur. SÄ du behöver inte vÀlja en signatur varje gÄng och du behöver inte skriva in nÄgon av dem. Detta sparar tid och lÄter dig signera dina meddelanden konsekvent.

StÀller du in flera signaturer för dina e-postkonton i Spark?