SÄ hÀr anpassar du instÀllningarna för Apple Watch Wake Screen

Apple Watch Wake Screen On

Apple Watch Wake Screen PĂ„

Din Apple Watch-skÀrm somnar nÀr du inte anvÀnder den aktivt. Men det finns nÄgra praktiska funktioner för att vÀcka det som Àr praktiskt.

Att trycka pÄ för att vÀcka det, höja handleden och automatiskt se den senaste appen du öppnade Àr bara nÄgra av de saker du kan göra. SÄ hÀr anpassar du instÀllningarna för Apple Watch Wake Screen.

FĂ„ Ă„tkomst till Apple Watch Wake Screen-funktionerna

Följ dessa steg för att anpassa Wake Screen-instÀllningarna.

1) Öppna Titta pĂ„ appen pĂ„ din iPhone eller öppna instĂ€llningar pĂ„ din Apple Watch.

2) BlÀddra ner och knacka AllmÀn.

3) BlÀddra ner och knacka Vakna skÀrm.

Titta pÄ App Wake Screen

Anpassa Wake Screen-instÀllningarna

NÀr du vÀl har kommit till Wake Screen-omrÄdet mÀrker du att den Àr indelad i nÄgra fÄ avsnitt. Du kommer att se dessa avsnitt oavsett om du anvÀnder Watch-appen pÄ din iPhone eller InstÀllningar pÄ din Apple Watch.

Alternativ för Apple Watch Wake Screen

Vakna skÀrmen vid handleden

Det hÀr Àr det enklaste sÀttet att vÀcka din Apple Watch. Det kommer automatiskt att öka och vara redo att gÄ nÀr du lyfter handleden. Se till att du har instÀllningen för vilken handled du anvÀnder.

GÄ bara till AllmÀn > Titta pÄ orientering för att göra ditt val. Aktivera sedan Vakna skÀrmen vid handleden genom att flytta reglaget till grönt.

Starta ljudappar automatiskt

Denna praktiska funktion Àr perfekt för dem som lyssnar pÄ musik eller podcasts nÀr du Àr pÄ sprÄng. IstÀllet för att nÄ din telefon för att styra uppspelningen kommer appen automatiskt att visas pÄ din klocka sÄ att du kan styra den dÀr.

Rör dig bara Audio-lansera Audio Apps skjutreglaget till grönt och du Àr redo att gÄ. Och vi har en fullstÀndig handledning om den hÀr funktionen för mer information.

PÄ skÀrmen vakna visa senaste appen

I det hÀr omrÄdet kan du vÀlja om du vill se den senaste appen du öppnade innan din klocka somnade.

LÄt oss sÀga att du tittar pÄ din kalender och blir distraherad lite. Du kan stÀlla in skÀrmen sÄ att den app du tittade pÄ nÀr du lyfter handleden eller trycker pÄ för att vÀcka den.

Gör bara ditt val, oavsett om du vill ha det sessionbaserat, tidsbaserat eller alltid och en bock visas bredvid ditt val.

PĂ„ kran

Om du föredrar att trycka pÄ din Apple Watch för att vÀcka den kan du bestÀmma hur lÀnge skÀrmen ska vara pÄ nÀr du gör det. Det finns bara tvÄ alternativ som vaknar i 15 eller 70 sekunder. Tryck pÄ ditt val och en bock visas bredvid den.

VÀck din klocka nÀr du vill

Även om det kanske inte finns massor av funktioner för att vĂ€cka din klocka, hĂ„lla skĂ€rmen pĂ„ och snabbt se den senaste appen du öppnade behöver det verkligen inte vara. Dessa Apple Watch Wake Screen-funktioner borde tĂ€cka dig.

Finns det nÄgot med din Apple Watch som du kÀmpar för att rÀkna ut? LÄt oss veta! Och kolla in nÄgra av vÄra andra artiklar som kan vara till hjÀlp för att fÄ ut det mesta av din klocka.