Rykten om Galaxy S10: 3 modeller, 5 kameror, fingeravtrycksläsare på displayen och amp; Mer

 Rykten om Galaxy S10: 3 modeller, 5 kameror, fingeravtrycksläsare på displayen och amp;  Mer

Koreansk publikation Klockan (Google översätt) på måndagen publicerade några intressanta nya bitar av information om några av de ryktade rubrikfunktionerna som enligt uppgift är på väg till Samsungs kommande tioårsdag Galaxy S-smartphone.

Apple firade förra året tioårsdagen av den ursprungliga iPhone-avtäckningen, vilket markerade milstolpen genom att lansera den OLED-baserade iPhone X i november 2017.

Nu är det Samsungs tur för en tioårsdagstelefon.

√Ąven om Samsung √§r mamma p√• den potentiellt festliga karakt√§ren av sin n√§sta stora smartphone-lansering, h√§vdar The Bell att f√∂retaget kommer att sl√§ppa tre nya modeller:

Att ha fler linser ger bättre känslighet för svagt ljus och övergripande bildkvalitet.

Inga galaxer har hittills haft en ultravidvinkelkamera.

En Galaxy med en extra ultrabred lins skulle göra det möjligt för kunder att fånga en mycket bredare bakgrund än vad en persons synfält är, som en stor byggnad eller en naturlig miljö. Den nuvarande Galaxy S9 + -modellen har en vidlins på baksidan med en synvinkel på 77 grader.

Som ni kommer ihåg ryktas det att Apple arbetar på en helt ny trippel-lins iPhone. Ett rykte uppgav att 2018: s 6,5-tums iPhone X Plus kommer att gunga ett bakre kamerasystem med tre linser som kan möjliggöra funktioner som stereoskopisk syn och tre gånger optisk zoom.

Förra veckan, samma publikation bekräftas några av de äldre rykten om Galaxy S10 som kräver en Face ID-liknande ansiktsigenkänningsfunktion som kan kräva en infraröd kamera som liknar TrueDepth-systemet i hacket på din iPhone X, en optisk fingeravtrycksscanner inbyggd i skärmen, ingen hemknapp, en kant-till-kant-skärm och ingen irisskanning, för att bara nämna några.

Medan de kommande galaxerna inte förväntas klämma in alla sina sensorer under skärmen, borde de vara närmare en äkta skärmtelefon än Samsung någonsin har kommit tidigare.

Nästa anteckning hotar också i horisonten.

Samsung Electronics tillkännagav förra torsdagen att man planerat en officiell avtäckning av nästa generations Galaxy Note-smartphone den 9 augusti klockan 11 i New York, ungefär tolv månader efter det föregående notmeddelandet.

När det gäller Galaxy S-serien släpptes den nuvarande Galaxy S9-smarttelefonen och dess Plus-storlek bror för ungefär fyra månader sedan. Om historia är en indikation, bör tioårsdagen Galaxy S10 och Galaxy S10 + se deras tillkännagivande vid Mobile World Congress i februari 2019 i Spanien, Barcelona och släppas i mars 2019.