RWP-skjutreglaget lÄter dig justera iOS-funktionen Reducera vitpunkt i farten

RWP-skjutreglaget lÄter dig justera iOS-funktionen Reducera vitpunkt i farten

Det Àr bara naturligt att ha en lÀgre skÀrmens ljusstyrka nÀr du befinner dig i en mörk miljö, till exempel ditt sovrum pÄ natten. Om du gör det blir det bekvÀmare att se din skÀrm genom att minska belastningen pÄ dina ögon.

Men en annan ögonsparande funktion som levereras i iOS Àr Reduce White Point, och en ny gratis jailbreak-tweak kallas RWP-skjutreglage av iOS-utvecklare gör det betydligt enklare att anvÀnda.

PÄ en lagerenhet skulle justering av enhetens Reduce White Point-funktion innebÀra att du navigerar till. Men med RWP Slider behöver du bara besöka Control Center för att utföra samma uppgift.

Installera RWP Slider förvandlar din iPhones lager Control Center-baserade ljusstyrka till ett multifunktionellt justeringsgrÀnssnitt. Med en knapptryckning Àndras reglaget för ljusstyrka frÄn att justera skÀrmens bakgrundsbelysning till att Àndra skÀrmens vitpunktsnivÄ.

I skÀrmdumpsexemplen ovan mÀrker du att Reducera vitpunkt vÀxlar till höger om reglaget för ljusstyrka i Kontrollcenter. Du kan aktivera den hÀr knappen för att Àndra reglage för ljusstyrka mellan ljusstyrka och Minska vitpunkt vid behov.

Oavsett om du redan anvÀnder Reduce White Point regelbundet eller om du vill börja anvÀnda den efter att ha lÀrt dig hur det kan gynna dina ögon pÄ natten, Àr RWP Slider tillgÀnglig just nu som gratis nedladdning frÄn Cydias BigBoss-arkiv.

Eftersom RWP Toggle Àr beroende av en Control Center-modul fungerar tweak bara pÄ jailbroken iOS 11-enheter. Dessutom har utvecklaren open-sourced tweak pÄ GitHub för dem som Àr intresserade av att lÀra sig om dess inre funktion.

Kommer du att anvÀnda RWP Slider? LÄt oss veta varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.