Rollectra / SemiRestore11 får en ny uppdatering med säkrare körningsmetoder

Rollectra / SemiRestore11 får en ny uppdatering med säkrare körningsmetoder

Utan hälarna för en Rollectra / SemiRestore11-uppdatering denna Labor Day-helg har utvecklaren och före detta Electra-teammedlem Pwn20wnd släppt en ny uppdatering av det icke-jailbreaking-verktyget på tisdag. Den senaste uppdateringen ger verktygets versionsnummer upp till 1.1.2.-1.

Om du behöver en uppdatering, har uppdateringen som släpptes på Labor Day-helgen lagt till iOS 11.3-11.4.X-enheter som fängslats med Electra. Dessutom lade det till ett nytt alternativ för att un-jailbreaking din telefon utan att förlora dina användardata.

Tisdagens Rollectra / SemiRestore11-uppdatering √§r en mindre uppf√∂ljning av den ovann√§mnda uppdateringen som enligt Pwn20wnd f√∂ljer den ‚ÄĚr√§tta‚ÄĚ proceduren f√∂r att √•terst√§lla enheten utan att f√∂rlora anv√§ndardata. Dessutom b√∂r processen f√∂r att avbryta jailbreak utan att f√∂rlora anv√§ndardata betraktas som “s√§krare” fr√•n Rollectra / SemiRestore11 version 1.1.2-1.

Du kan f√• Rollectra / SemiRestore11 p√• tv√• s√§tt: 1) installation via Cydia, eller 2) installation via sidladdning. Den tidigare metoden √§r den mest praktiska och fungerar som ett utm√§rkt alternativ f√∂r dem som inte har problem med deras jailbreak. Det senare alternativet betraktas som en “f√§ngslad” installation och fungerar b√§st f√∂r dem som inte kan komma tillbaka till ett jailbroken-tillst√•nd.

Om du vill hämta det från Cydia måste du lägga till Chariz / HASHBANG Productions-förvaret i din lista över Cydia-källor. Förvarets URL är som följer:

https://cydia.hbang.ws/

Alternativt kan du anv√§nda n√•gon av f√∂ljande nedladdningsl√§nkar f√∂r att h√§mta och installera den “f√§ngslade” versionen av Rollectra / SemiRestore11:

Det borde inte ha någon roll vilken version du installerar, eftersom de bara är olika sätt att uppnå samma resultat.

Vi har haft några frågor om varför någon skulle vilja använda Rollectra / SemiRestore11, och det kommer verkligen ner till följande scenarier:

Tänk på att Rollectra / SemiRestore11 version 1.1.2-1 ännu inte stöder iOS 11.2.x. Pwn20wnd arbetar med att lägga till stöd i framtiden, så håll ögonen öppna, så uppdaterar vi alla när det är dags.

Har du provat Rollectra / SemiRestore11-uppdateringen än? Låt oss veta i kommentarerna nedan.