Renderingar visar tunnprofilad iPad Pro utan hemknapp eller hack

 I iOS 12.1 beta bekrÀftar Apple 'iPad2018Fall', liggande Face ID & amp;  Memoji-synkronisering

Under de senaste dagarna har vi sett bilder som lÀckt pÄstÄs visa iPhone XS 2018 och fjÀrde generationens Apple Watch. Vi ser nu CAD-baserade bild- och videorender för den kommande tredje generationens 12,9-tums iPad Pro, med tillstÄnd av MySmartPrice. Dessa Ätergivningar, baserade Onleaks kÀllor, föreslÄr att vi hÄller pÄ att se den första betydande designförÀndringen för Apple iPad pÄ lÀnge.

Som du kan se innehÄller surfplattan inte lÀngre en hemknapp tack vare dess mindre ramar. Dessa ramar Àr dock inte lika smÄ som de som finns pÄ iPhone X. PÄ grund av detta kommer iPad Pro 2018-sortimentet förmodligen inte att innehÄlla ett hack, Àven om det kommer att erbjuda Face ID och en True-Depth-kamera.

Det Àr ocksÄ viktigt att notera att laddningsporten förblir lÀngst ner i mitten av enheten. Trots detta finns det inte lÀngre ett 3,5 mm hörlursuttag. Vad vi ser Àr dock fyra högtalargaller i varje hörn och en strömbrytare i det högra hörnet. Dessutom finns volymknapparna kvar pÄ enhetens högra sida.

Intressant finns det en “konstig knappliknande artefakt” som ligger pĂ„ samma sida som “Ă€ven @OnLeaks kunde inte rĂ€kna ut vad det var.”

Slutligen finns det Smart Connector som nu Ă€r runt precis ovanför laddningsdelen. MySmartPrice förklarar: ”NĂ€r du monterar din iPad Pro pĂ„ ett smart tangentbordsskydd ser det ut som om köpare kommer att behöva placera den vertikalt, och anledningen till det kan bero pĂ„ att surfplattan inte kan lĂ„sas upp via Face ID i liggande lĂ€ge. ”

Ta en titt:

Specifikationerna som presenteras hÀr matchar bra med tidigare rykten som föreslÄr Apples plan för att introducera en helt ny 11-tums iPad Pro i Är tillsammans med en tredje generationens 12,9-tums iPad Pro. BÄda surfplattorna förvÀntas dike hemknappen och innehÄller tunnare ramar. Under de senaste veckorna fanns det ocksÄ ett rykte om att Smart Connector flyttades pÄ bÄda enheterna.

Förra veckan meddelade Apple att de skulle hÄlla ett pressevenemang pÄ onsdagen den 12 september. Presentationen kommer sannolikt att introducera tre nya iPhones och en fjÀrde generationens Apple Watch. Apple kan ocksÄ tillkÀnnage nya iPad Pro-surfplattor vid detta evenemang eller försena lanseringen till senare pÄ Äret.

Vilken ny Apple-produkt 2018 hoppas du kunna köpa snart? LÄt oss veta nedan.