Recension: Twelve Souths AirSnap omsluter helt & amp; skyddar ditt AirPods-fodral

The AirSnap case from Twelve South is made to protect your AirPods charging case

Mina AirPods har hittills tjĂ€nat mig bra och jag tror inte att jag nĂ„gonsin har lĂ€mnat hemmet en gĂ„ng utan dem under det senaste Ă„ret eller sĂ„ att jag Ă€ger ett par av dessa. AirPods har visat sig vara sĂ€rskilt vĂ€rdefulla för att ringa samtal, anvĂ€nda Siri och njuta av min musik nĂ€stan var som helst, handsfree. Mitt enda grĂ€l Ă€r det hala laddningsfodralet som Ă€r utsatt för oavsiktliga droppar. Eftersom det Ă€r sĂ„ litet kan laddningsfodralet gĂ„ förlorat ganska enkelt – jag placerade min flera gĂ„nger i en handskfack i min bil och glömde den till och med pĂ„ en lokal barstol och ett restaurangbord nyligen.

Vi presenterar AirSnap

Ett annat problem med det smidigt rundade AirPods-fodralet: det kan inte fÀstas pÄ nÄgonting eftersom det inte finns nÄgon mekanism för att göra det. Twelve South Àr nytt AirSnap-tillbehör, som presenterades för mindre Àn en mÄnad sedan, verkar vara den rÀtta lösningen pÄ dessa frÄgor.

Kostar bara $ 30, det gör allt du gillar med AirPods mer funktionellt och bekvÀmt.

Förpackning av Twelve Souths AirSnap-fodral

Detta polerade lÀdertillbehör Àr utformat för att bÄde skydda ditt AirPods laddningsfodral och hÄlla det nÀra till hands. Det gör det enkelt att fÀsta ditt AirPods-fodral i en vÀska, ryggsÀck, bÀlte eller handvÀska.

MetallklÀmman till AirSnap

Du hittar ett par slitsar pÄ baksidan som Àr utformade för att göra det lÀttare att öppna den övre luckan och sÀtta in din AirPods laddningsvÀska i en pÄse.

Bilden som visar slitsarna pÄ baksidan av AirSnap-fodralet

Ett snÀpplÄs högst upp hÄller AirPods-fodralet sÀkert. Jag gillade sÀrskilt en praktisk utklipp lÀngst ner, vilket ger dig bekvÀm tillgÄng till blixtladdning utan att ta bort fodralet. Du hittar ocksÄ en cool liten AirSnap-logotyp pÄ baksidan av fodralet.

Ett fall för ett Àrende

Om du Ă€r som jag och mĂ„nga andra AirPods-fans Ă€r chansen att du har tappat ditt AirPods laddningsfodral nĂ„gra gĂ„nger hittills. Nu har Apples fodral stor byggkvalitet – min gick inte sönder efter att ha fallit pĂ„ betong och trĂ€golv.

Dropparna lÀmnade emellertid fula repor och repor och jag har mÀrkt att laddningsvÀskan tenderar att bli smutsig om du lÄter den flyta runt pÄsar, plÄnböcker och skrivbord.

AirSnap har en inbyggd utskÀrning för Lighting-porten

Inte bara skyddar AirSnap smuts frÄn att komma in i dina AirPods utan skyddar ocksÄ laddningsvÀskan frÄn repor, repor och skador orsakade av droppar.

Premium lÀder

AirSnap mĂ€ter 2,9 2.1 x 2,1 ″ x 0,98 ″ och vĂ€ger bara 0,8 uns eller 23 gram. AirSnap kommer i en trio av fodralmatchande ytor: Cognac, Deep Teal och Black.

Om du inte kÀnner till Twelve South gör de nÄgra av de finaste lÀderprodukterna runt, och AirSnap Àr inget undantag. Produkten Àr gjord av samma premiumlÀder som deras RelaxedLeather iPhone-fodral som vi granskade förra Äret. Fullkornsskinnet ser premium ut och kÀnns pÄ samma sÀtt nÀr det berörs och hÄlls i hÀnderna.

En bild som visar tillgÀngliga AirSnap-fodral

Sömmarna runt kanterna som hÄller fodralet ihop ser fantastiskt ut nÀr du ser det personligen. Liksom andra lÀderbaserade tillbehör frÄn Twelve South bör AirSnap Äldras bra och utveckla en vacker patina över tiden, vilket kan pÄverka fÀrgen lite.

Sammanfattningsvis

AirSnap Ă€r inte en av de produkter som letar efter en lösning, det Ă€r rĂ€tt lösning pĂ„ det verkliga problemet – till rĂ€tt pris. FĂ€rgen Ă€r vacker, materialet ger fast konsistens och den integrerade metallklĂ€mman Ă€r en fantastisk touch.

Du kan ladda AirPods-fodralet nÀr de Àr inne i AirSnap, vilket Àr jÀttebra, och det Àr en enorm bonus att hÄlla det klÀmt fast i bÀltet eller vÀskan istÀllet för att vara begravd i en ficka.

AirSnap ger ditt AirPods-fodral en tÀt passform och metallklÀmman hÄller den ordentligt fÀst i din ryggsÀck eller bÀltesögla. Vissa mÀnniskor kan kÀnna sig mer anpassningsbara nÀr de fÀster AirSnap pÄ insidan av en vÀska snarare Àn pÄ baksidan av ryggsÀcken för att förhindra stöld.

Min enda frÄga handlar om snÀpplÄsning och sjÀlva klippet.

AirSnap hÀnger pÄ en ryggsÀck

PÄ grund av den snÀva passformen mÄste du antagligen trycka AirPods-fodralet inuti din AirSnap lite hÄrdare de första gÄngerna för att stÀnga fodralet. Jag fruktade faktiskt att att trycka hÄrt pÄ knappen för att fÄ min AirSnap stÀngd skulle bryta det kÀnsliga AirPods-fodralet, men det fungerade bra.

Tack och lov försvinner problemet med tiden nÀr lÀdermaterialet lossnar. Dessutom kommer du inte att dra ut AirPods-fodralet frÄn din AirSnap nÀstan lika mycket som du kanske tror.

Min andra oro Àr klippet för att fÄ vÀskan hÀngd pÄ en ryggsÀck för alla att se gör att den lÀtt blir stulen eftersom det bara tar en lÀtt press att ta bort mekanismen.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Nackdelar

AirSnap-förpackning

AirSnap kommer sannolikt att fungera med alla Qi-kompatibla laddare, inklusive Apples kommande AirPower, eftersom Qi-standarden ocksÄ tillÄter enheter som iPhone att ladda trÄdlöst genom fodral. Uppenbarligen Àr detta nÄgot vi mÄste testa för oss sjÀlva för att vara helt sÀkra.

Priser och tillgÀnglighet

AirSnap kommer i Cognac, Deep Teal och Black, som Àr samma finish i Apples iPhone-fodral. Tillbehöret $ 29,99 Àr tillgÀngligt via Twelve South webbutik eller Amazon.

Vad tycker du om den hÀr produkten?

LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.