PurpleBar gör det lÀttare att urskilja om Stör ej Àr aktiverat pÄ iPhone X

PurpleBar gör det lÀttare att urskilja om Stör ej Àr aktiverat pÄ iPhone X

IPhone X-skÄran innebar att Apple behövde omstrukturera statusfÀltet för optimala platsbesparingar. TyvÀrr Àr en av dess brister att det kan vara svÄrt att urskilja om Stör ej-lÀge Àr aktiverat vid första anblicken.

PurpleBar Àr en ny gratis jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som syftar till att lösa detta problem, och det gör det genom att fÀrglÀgga statusfÀltet lila nÀr Stör ej aktiveras.

Efter installationen förbÀttrar PurpleBar din iPhone X pÄ tvÄ sÀtt som kan skiljas: 1) det förhindrar att du mÄste starta Control Center för att se din enhets status Stör inte, och 2) det gör statusfÀltet coolare.

SĂ„ enkelt som det Ă€r, det Ă€r en genial idĂ©; faktiskt sĂ„ mycket att jag tror att de flesta iPhone X-anvĂ€ndare skulle vara glada att se ett tillĂ€gg som detta erbjuds gratis i Cydia. Återigen Ă€r inte alla lika speciella med sin iPhone X: s statusfĂ€lt som jag Ă€r.

Om du Àr intresserad av att testa PurpleBar sjÀlv kan du ladda ner det gratis frÄn Cydias Packix-arkiv.

Tweak fungerar pÄ iOS 11 och Àr endast avsedd för jailbroken iPhone X-telefoner just nu, men det kan förÀndras i en framtida uppdatering.

Tror du att PurpleBar lÀgger till nÄgon mÀrkbar förbÀttring av iPhone Xs statusfÀlt? Dela i kommentarerna nedan.