PhotoInfo lÀgger till bildupplösning och storleksdata i Photos-appen

PhotoInfo lÀgger till bildupplösning och storleksdata i Photos-appen

IPhone: s avancerade fotograferingsfunktioner gör det otroligt enkelt att fylla ditt fotobibliotek med bilder. Å andra sidan gör iOS-appen Foto inte sĂ„ bra med att kommunicera filattribut som vi skulle vilja.

Med tanke pÄ omstÀndigheterna som beskrivs ovan Àr vi sÀrskilt glada över att kunna visa dig en nyligen slÀppt och gratis jailbreak-tweak PhotoInfo av iOS-utvecklare.

Som du kanske har mÀrkt redan i skÀrmdumpsexemplet ovan, gör PhotoInfo att den inhemska Photos-appen visar mer relevant information om bilder som finns i ditt fotobibliotek. Informationen visas i menyraden bredvid tidsstÀmpeln och innehÄller data som bildfilens upplösning och dess storlek.

NÀr det gÀller detta sportiga Dodge Charger-fotografi mÀter bilden 640 pixlar brett och 480 pixlar högt. PhotoInfo betecknar ocksÄ hur bilden tar upp cirka 0,07 MB av vÄr handenhet. Som du kan förvÀnta dig skiljer sig dessa attribut frÄn bild till bild, och det Àr ett utmÀrkt sÀtt att se vilka som tar mest utrymme pÄ din enhet.

PhotoInfo har inga alternativ att konfigurera; bara att installera tweak lÀgger till den hÀr praktiska funktionen i Photos-appen. För att inaktivera det mÄste du avinstallera det frÄn din valfria pakethanterare.

PhotoInfo Àr inte tillgÀngligt i nÄgon av standardförvaren i Cydia eller Sileo. Om du vill prova sjÀlv mÄste du lÀgga till följande webbadress till din pakethanterare:

https://shepgoba.me/repo

PhotoInfo spelar fint med alla jailbroken iOS 11 och 12 enheter, och tweak kÀllkod Àr ocksÄ tillgÀnglig pÄ utvecklarens GitHub-förvar för dem som Àr intresserade av att lÀra sig mer om vad som fÄr det att kryssa.

VĂ€lkomnar du den hĂ€r Ă€ndringen av iOS’s native Photos-app? Diskutera i kommentarfĂ€ltet nedan.