PĂ„minnelse — Total War: Warhammer II kommer till macOS senare i Ă„r

PĂ„minnelse — Total War: Warhammer II kommer till macOS senare i Ă„r

Bara en snabb pÄminnelse om att Feral nyligen bekrÀftad att Total War: Warhammer II, den andra delen av dess episka fantasy-strategiserie, kommer till macOS och Linux senare i Är.

En turbaserad strategi och taktik i realtid, Warhammer II utvecklades ursprungligen av Creative Assembly i samarbete med Games Workshop och publicerades av Sega.

Spelet ger dig befÀl över en av fyra fantastiska lopp: Dark Elves, High Elves, Lizardmen eller Skaven. Ditt mÄl: föra ett erövringskrig över de stora och fantastiska landskapen i den nya vÀrlden för att stabilisera eller störa Great Vortex.

Enligt Feral Àr den uppslukande berÀttelsekampanjen över fyra slÄende distinkta kontinenter: tropiska Lustria, isiga Naggaroth, den sofistikerade ön Ulthuan och öknen, djunglerna och savannerna i de vidstrÀckta sydlÀnderna.

Kolla in tillkÀnnagivande trailern.

Feral förklarar vidare:

PÄ kampanjkartan kommer spelarna att delta i turbaserat imperiumsbyggande nÀr de hanterar myllrande bosÀttningar, rekryterar stora arméer, förhandlar allianser och leder krig.

I taktiska strider i realtid kommer de att leda legendariska hjÀltar, spellcasters, drakar och muterade fÀsten nÀr de utför noggranna stridsplaner inklusive bakhÄll, kavalleriladdningar och brutala krigsmaskinaffekter.

Spelet kommer att stödja Apples lÄg-overhead-metallgrafikramverk för hÄrdvaruaccelererad grafik, men det Àr oklart om det ocksÄ fungerar med externa GPU: er under macOS High Sierra och macOS Mojave som nÄgra av Ferals kommande macOS-portar.

Warhammer II kommer att kombineras med original Warhammer och den planerade uppföljaren, Total War: Warhammer III (samt ytterligare innehĂ„llspaket) för att skapa Mortal Empires-kampanjen som de kallar “den enskilt största Total War-upplevelsen nĂ„gonsin.”

En del av serien Total War, spelet Àr den officiella uppföljaren till 2016: s Total War: Warhammer som ocksÄ fördes till macOS och Linux av Feral Interactive.

PrissÀttning och systemkrav kommer att bekrÀftas nÀrmare lanseringen.

Det hĂ€r Ă€r bra nyheter eftersom Feral fortsĂ€tter att ta premiumspel till Mac-plattformen. Specifikt kommer de att ta med Lego’s Marvel Super Heroes 2 till macOS i sommar och det populĂ€ra stadsbyggnadsspelet Tropico till iPad senare i Ă„r.