OnePlus 6T McLaren Edition lanseras den hÀr veckan med 10 GB RAM, Warp Charge 30, $ 699 prislapp

OnePlus 6T McLaren Edition lanseras den hÀr veckan med 10 GB RAM, Warp Charge 30, $ 699 prislapp

OnePlus och McLaren har gÄtt ihop, och resultatet Àr den mest avancerade telefonen OnePlus nÄgonsin har gjort.

OnePlus 6T McLaren Edition erbjuder nÄgra speciella funktioner jÀmfört med standard OnePlus 6T. Det kanske mest anmÀrkningsvÀrda Àr bumpen till 10 GB RAM-minne, upp frÄn 8 GB i toppversionen av den vanliga OnePlus. OP6T McLaren Edition har ocksÄ Warp Charge 30 snabb laddning, vilket Àr lite snabbare Àn OnePlus 6T: s snabbladdning och kan ge dig 50 procent av ditt batteri pÄ 20 minuter.

Det finns ocksÄ nÄgra speciella programvarufunktioner pÄ den hÀr enheten. OnePlus har inkluderat en speciell Live Wallpaper för sin OnePlus 6T McLaren Edition, samt en McLaren-mÀrkt boot-up animation och en speciell skÀrm upplÄsning animation.

Telefonen i sig har ett kolfibermönster pÄ baksidan och en accent av McLarens vÀlkÀnda Papaya Orange-fÀrg lÀngst ner pÄ baksidan. McLaren branding finns ocksÄ pÄ baksidan av telefonen, och det finns en speciell orange USB-C-kabel i lÄdan samt en McLaren-mÀrkt vÀggladdare.

Resten av OnePlus 6T McLaren Edition-specifikationerna liknar standard OnePlus 6T. Det finns en Snapdragon 845-processor inuti dess skal tillsammans med 256 GB inbyggt lagringsutrymme och ett 3700 mAh batteri. Den har en 6.41-tums 2340×1080 optisk AMOLED-skĂ€rm och en 16MP-kamera i ansiktet, och runt baksidan finns en dubbla kamerainstĂ€llning som inkluderar en 16MP huvudkamera med OIS och EIS samt en 20MP sekundĂ€r kamera.

OnePlus 6T McLaren Edition kommer att sĂ€ljas den 13 december kl 07:00 PT / 10:00 ET / 9:00 GMT. Priserna kommer att faststĂ€llas till $ 699 / ÂŁ 649 / € 699. För att jĂ€mföra börjar standard OnePlus 6T med $ 549 för 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme och toppar till $ 629 för 8 GB RAM och 256 GB lagring.

OnePlus och McLarens specialutgĂ„va-telefon ser ganska skarp ut. Kolfibermönstret och Papaya Orange pĂ„ baksidan lĂ€gger till ett unikt utseende samtidigt som de inte Ă€r alltför prĂ„liga, och Ă€ven om jag inte hade tĂ€nkt mycket mer orange Ă€r jag sĂ€ker pĂ„ att de flesta föredrar detta mer dĂ€mpade utseende. Även om det Ă€r dyrare Ă€n standard OnePlus 6T fĂ„r du extra RAM, snabbare snabb laddning och en begrĂ€nsad telefon för den extra kostnaden, sĂ„ de extra $ 70 över den vanliga OnePlus 6T kĂ€nns inte överst om du Jag har funderat pĂ„ en OP6T.

Nu nÀr det Àr officiellt, vad tycker du om OnePlus 6T McLaren Edition? Försöker du köpa den nÀr den sÀljs senare i veckan?