Nytt bevis tyder pÄ att iPad Pro 2018 innehÄller AvatarKit, Face ID

Nytt bevis tyder pÄ att iPad Pro 2018 innehÄller AvatarKit, Face ID

En Apple-utvecklare har upptÀckt kod i den senaste iOS 12-beta som antyder att en helt ny iPad Pro kommer som har Face ID och en True Depth-kamera. Steve Troughton-Smith anteckningar att AvatarKit, som Apple anvÀnder för att driva sin Animoji och kommande Memoji pÄ iPhone X, har Àndrats för att stödja en skÀrm i iPad-storlek.

I sitt Twitter-inlĂ€gg konstaterar Troughton-Smith, ”Nytt i iOS 12: AvatarKit kommer till iPad. KrĂ€ver fortfarande en TrueDepth-kamera för att göra ansiktsspĂ„rning, dvs. en iPad med Face ID. ”

Nytt i iOS 12: AvatarKit kommer till iPad. KrÀver fortfarande en TrueDepth-kamera för att göra ansiktsspÄrning, dvs en iPad med Face ID pic.twitter.com/9TvP2vsP6X

– Steve Troughton-Smith (@stroughtonsmith) 3 juli 2018

Vi Àr bara tvÄ mÄnader borta frÄn Apples höstevenemang, som vanligtvis hÄlls i mitten av september. Medan de flesta förvÀntar sig att Cupertino kommer att tillkÀnnage tre nya iPhones, har saker och ting varit lite grumliga pÄ iPad Pro-ryktets front.

10,5-tums iPad Pro och andra generationens 12,9-tums iPad Pro tillkÀnnagavs bÄda i juni 2017. Sedan dess har vi hört vÀldigt lite om nÀsta generations enheter.

Redan i november rapporterade Bloomberg att iPad Pro-serien 2018 skulle ha en modern design med smalare topp- och bottenramar, en snabbare processor och anvÀnda en TrueDepth-kamera och Face ID. Samma rapport sa att en andra generationens Apple Pencil-penna ocksÄ skulle komma med Ärets iPad Pro-modeller.

Kort dÀrefter sa en annan rapport att Apple och Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) utvecklade ett nÀsta generations mobilchip som skulle göra sin debut i en kommande iPad Pro-revision.

Enligt till rapporten frĂ„n det kinesiska uttaget MyDrivers fick chipet preliminĂ€rt namnet “A11X Bionic.” BĂ„de iPhone 8 och iPhone X har A11 Bionic-chips.

Vi fortsÀtter att följa den hÀr historien. Under tiden, vad vill du se i nÀsta iPad Pro? Ge oss dina tankar nedan.

Förutom nya iOS-enheter kan det oanmÀlda Apple fallhÀndelsen ocksÄ se introduktionen av nya Mac-datorer, en fjÀrde generationens Apple Watch och mer. HÄll dig uppdaterad.