Nu finns designresurser tillgÀngliga för Apple-utvecklare för Photoshop och Sketch

Human Interface Guidelines

PÄ Torsdag, Apple tillkÀnnagav införandet av nya designresurser för Apple-utvecklare för Mac och Apple Watch. Företagets riktlinjer för mÀnskligt grÀnssnitt inkluderar nu AppKit UI-element för design av Mac-appar som Sketch och Photoshop, plus dussintals nya UL-element för watchOS-appar. Det finns ocksÄ nya klockmallar för att designa komplikationer, en fÀrgguide och nya textstilar.

De nya designelementen kommer bara nÄgra veckor efter att Apple introducerade designresurser som inkluderade element för den kommande iOS 12-uppdateringen.

Apple förklarar:

Det har aldrig varit enklare att designa appar för Mac och Apple Watch. Riktlinjerna för mÀnskligt grÀnssnitt innehÄller nu en komplett uppsÀttning viktiga AppKit UI-element för att designa Mac-appar i Sketch eller Photoshop, samt dussintals nya UI-element för watchOS-appar, urtavlor för design av komplikationer, en fÀrgguide och nya textstilar .

Du kan se hela listan över Apples designresurser genom att besöka företagets Webbplats för riktlinjer för mÀnskligt grÀnssnitt.

Apples slÀppa offentliga versioner av iOS 12, macOS Mojave, tvOS 12 och watchOS 5 i höst.