Not 9 teaser hypes ett lÀngre batteri, snabbare prestanda och gott om lagring

Not 9 teaser hypes ett lÀngre batteri, snabbare prestanda och gott om lagring

Inför det planerade Unpacked 2018-meddelandet den 9 augusti slÀppte Samsung idag en trio av Not 9-teaservideor via sin officiella YouTube-kanal, vilket förbÀttrade funktioner som ett större, lÀngre batteri, en snabbare processor och massor av flashlagring.

Med hjĂ€lp av tagglinjen “Mycket kan förĂ€ndras pĂ„ en dag” föreslĂ„r videorna för tittaren att telefonfunktioner som batteri, hastighet och lagring “inte lĂ€ngre kommer att vara ett problem” kommer den 9 augusti.

Om nya lĂ€ckor Ă€r en indikation bör nĂ€sta anteckning ha den bĂ€sta batteritiden för alla Samsung-smarttelefoner – vi hör att det inbyggda batteriet kommer att ligga inom 4000 mAh-omrĂ„det.

Trots att galaxer har en genomsnittlig batteritid har Samsung inte skÀmt bort frÄn att slÄ iPhone-batterier för att frÀmja dess trÄdlösa laddning och Adaptive Fast Charge-system.

Hur som helst, det hÀr Àr ganska snyggt gjort videor sÄ kolla in dem inbÀddade nedan.

Kan batteriet inte hÀnga med?

Telefonen för lÄngsam?

Har aldrig tillrÀckligt med lagring

Det Ă€r ganska intressant, Ă„tminstone för mig, att videorna verkar skildra vad som verkar se ut som en generisk Android-enhet, en stor förĂ€ndring frĂ„n Samsungs senaste anti-iPhone “Ingenius” -annonser.

Är de senaste Samsung-videorna ja eller nej, tror du?

LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.