Nikon gÄr in i actionkameror med en 360 ° -modell (i alla avseenden) (foton och videor)

Nikon gÄr in i actionkameror med en 360 ° -modell (i alla avseenden) (foton och videor)

Kallas KeyMission 360, och det Àr Nikons första actionkamera, och den Àr ocksÄ i 360 ° tack vare kombinationen av tvÄ sensorer, placerade pÄ motsatta sidor om kameran, som spelar in bilderna som kommer frÄn varje sida och sedan skapar en enda ström till 360 ° och i 4K.

KeyMission Àr ocksÄ motstÄndskraftig mot fall (upp till 2 meter) ochnedsÀnkning (upp till 30 meter) och det finns ocksÄ elektronisk stabilisering, vilket gör att du kan göra videor mer stabila tack vare den dedikerade appen (antag för Android och iOS). Allt i en enhet som Àr nÄgot större Àn en GoPro HERO4-session.

LÄS OCH: Nya Nikon D5 Ă€r ett super flaggskepp

KeyMission slÀpps i vÄr tillsammans med en serie Tillbehör dedikerad, men just nu TillgÀnglighet och pris exakt förblir ett mysterium. Det mÄste sÀgas att Nikon har förskjutit tÀvlingen nÄgot genom att presentera en ganska produkt original- pÄ en marknad som i sig skulle vara ganska mÀttad: med rÀtt kombination av kvalitet och pris i kombination med företagsnamnet kan det bli en seriös utmanare. Efter pressmeddelandet pÄ italienska.

Nikon gÄr in i vÀrlden av actionkameror med ett 360 graders erbjudande!

Turin, 5 januari 2016Nital SpA Àr glada att tillkÀnnage införandet av Nikon pÄ marknaden för Actionkamera med en rad kameror med en utmÀrkt nivÄ av optisk teknik och bildbehandling.

Den första kameran i denna nya “familj” Ă€r KeyMission 360, ett ‘BĂ€rbar actionkamera kan spela in 360 videor° i 4K UHD (Ultra-high-definition). Integrationen av dessa tekniker i en enda kamera markerar ett viktigt steg framĂ„t i segmentet “actionkamera”, eftersom det Ă€r en produkt som kan spela in 360 ° videoinspelning!

Actionkamera KeyMission 360 den har kombinationen av en bildsensor och en lins placerad pÄ motsatta sidor av kameran: bilder frÄn varje sida skapar en enda högupplöst 360 ° -bild. Under vatten upp till 30 meters djup, KeyMission 360 Àr mycket robust och garanterar utmÀrkt motstÄndskraft mot damm, stötar och lÄga temperaturer. Det pÄlitliga systemet för elektronisk bildstabilisering tillgÀngligt i applikationen under uppspelning, dÄ lÄter det dig minska effekterna av kameraskakningar, vilket garanterar skarpa och definierade resultat. Designad för att hantera alla situationer som Àr typiska för actionkameror utan problem, KeyMission 360 garanterar maximal anvÀndarvÀnlighet och rörelsefrihet, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för ett brett utbud av utomhussporter och fritidsaktiviteter.

KeyMission 360 visas pÄ monter Nikon under Consumer Electronics Show (CES) 2016, en av de viktigaste evenemangen tillÀgnad konsumentelektronikens vÀrld.

KeyMission 360, den första kameran i raden av Nikon Action Camera, kommer att finnas tillgÀnglig frÄn nÀsta vÄr tillsammans med ett brett utbud av dedikerade tillbehör.

Specifikationer, design, produktnamn och medföljande tillbehör kan variera beroende pÄ land eller region. Specifikationer och utrustning kan Àndras utan föregÄende meddelande eller skyldighet frÄn tillverkarens sida.

Via: The Verge