NĂ€sta Apple Watch-utmaning firar Ă„rsdagen till Redwood National Park

watchOS 4.3.1

watchOS 4.3.1

PÄ lördagen den 1 september firar Apple 50-Ärsjubileet för Redwood National Park. NÀr du gör det fÄr du en Apple Watch Activity Challenge-belöning nÀr du trÀnar pÄ promenad, springer eller rullstol pÄ 50 minuter eller mer den dagen med din bÀrbara enhet.

UpptÀcktes först av Kyle Seth Gray och publicerad pÄ Twitter Àr den senaste Apple Watch Activity Challenge den första för amerikanska anvÀndare sedan Earth Day firades i april. Den sista utmaningen vÀrlden över intrÀffade förra mÄnaden nÀr kinesiska Apple Watch-anvÀndare firade National Fitness Month.

Den 1 september firar du nationalparker runt om i vÀrlden och tjÀnar ett pris inspirerat av Redwood National Parks 50-Ärsjubileum. Gör en promenad, spring eller rullstolstrÀning pÄ 50 minuter eller mer. pic.twitter.com/ous1VOELwN

– Kyle Seth Gray (@kylesethgray) 22 augusti 2018

Liksom tidigare aktivitetsutmaningar som frÀmjar motion och vÀlbefinnande kommer den som firar Redwood National Parks 50-Ärsjubileum att lÄsa upp en animerad klistermÀrke i aktivitetsappen för meddelanden. Det inkluderar ocksÄ ett pris i iPhones Aktivitetsapp.

I iOS 12 ökar Apple antalet animerade aktivitetsdekaler som finns tillgÀngliga i Meddelanden. Dessa krÀver inte att en aktivitetsutmaning Àr klar. IstÀllet representerar de var och en en typ av trÀning, som att springa, simma och gÄ.

Cupertino förvĂ€ntas avslöja en fjĂ€rde generation Apple Watch under de kommande veckorna tillsammans med nya iOS-enheter för 2018. Årets bĂ€rbara enhet kommer sannolikt att ha mindre ramar och en större skĂ€rm Ă€n den tidigare designen.