Mixmax ger tillbaka den vÀlbehövliga stabiliteten i din Gmail-inkorg

Mixmax

Letar du efter ett sÀtt att göra din arbetstid mer produktiv? Trött pÄ att hantera en överfylld Gmail-inkorg som lÄngsamt har tagit kontroll över ditt liv? Chrome-tillÀgget Mixmax kan öka produktiviteten samtidigt som du Äterför stabilitet till din inkorg.

TillÀgget, som du testar gratis i 14 dagar, erbjuder mÄnga funktioner som gör det vÀrt att övervÀga. Med Mixmax kan du schemalÀgga möten enklare, köa e-postmeddelanden för att skicka senare, kontrollera vem som har sett dina meddelanden, skapa e-postmallar och mer.

NÀr du har installerat Mixmax i Google Chrome kommer du att mÀrka ett moderniserat skrivfönster i Gmail. Detta fungerar pÄ Gmails klassiska och nya vy. Om du inte gillar MixMax-skalet, eller om du vill inaktivera det en stund, mÄste du bara klicka pÄ Old Gmail Compose-lÀnken för att ÄtergÄ till det andra grÀnssnittet.

Mixmax e-postfönster

Jag har inte anvÀnt Mixmax lÀnge och dÀrför har jag inte haft möjlighet att anvÀnda verktygets schemalÀggningsfunktion. Men jag har snabbt blivit kÀr i tjÀnstens mÄnga e-postspÄrningsverktyg.

Med Mixmax kan jag nu schemalÀgga Gmail-e-postmeddelanden sÄ att de gÄr ut senare. Till exempel kan jag skicka ett mejl pÄ en timme eller tvÄ, eller nÀsta tisdag eller nÀsta torsdag. Med andra ord, nÀr jag vill.

Mixmax meddelar mig ocksĂ„ nĂ€r nĂ„gon har öppnat ett e-postmeddelande som jag har skickat och om de har svarat. Ångra sĂ€ndningsfunktionen Ă€r ocksĂ„ anvĂ€ndbar. Det förhindrar att e-post skickas Ă€ven om du trycker pĂ„ skicka.

MixMax e-postkontroll

Mixmax inkluderar ocksÄ Dropbox, Box och Google Drive-integration, möjligheten att lÀgga till omröstningar och enkÀter till e-post, och erbjuder Giphy-integration. Du kan ocksÄ anvÀnda den för att lÀgga till visuella förhandsgranskningar av lÀnkar frÄn Twitter, Google Maps och YouTube.

Du kan ladda ner Mixmax gratis. Efter tvÄ veckors test kan du vÀlja mellan ett av tre paket. Dessa inkluderar $ 9 per mÄnad Startpaket, $ 24 Smart Business-paket och $ 49 TillvÀxtpaket. Det finns ocksÄ ett Enterprise-paket för stora organisationer.

Du kan ladda ner Mixmax via Chrome Web Store.

Är du Ă€ntligen redo att tĂ€mja din Gmail-inkorg pĂ„ webben?