Missa hur aviseringar sÄg ut i iOS 9? Prova en ny tweak som heter Nine

 Missa hur aviseringar sÄg ut i iOS 9?  Prova en ny tweak som heter Nine

iOS 11 introducerade en polariserande makeover för meddelanden pÄ lÄsskÀrmen, Notification Center och i resten av operativsystemet. Det Àr inte förvÄnande att inte alla Àr ombord med redesignen.

Lyckligtvis har du nu möjlighet att rulla tillbaka utseendet pÄ din iPhone eller iPad inkommande meddelanden med en ny gratis jailbreak tweak kallad Nio av iOS-utvecklare.

NÀr Nine Àr installerad fÄr Nine att dina inkommande aviseringar ser mer ut som om du körde iOS 9 snarare Àn iOS 11. Som visas ovan gör tweak bort de modulÀra aviseringsbubblorna som vanligtvis visas pÄ din lÄsskÀrm och i Meddelandecentret och istÀllet presenterar dina meddelanden pÄ en halvgenomskinlig bakgrund.

Även de banners du kan förvĂ€nta dig nĂ€r du tar emot meddelanden pĂ„ startskĂ€rmen eller inuti appar fĂ„r en iOS 9-liknande omformning.

Nine lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera nÄgra alternativ:

HĂ€r kan du:

Utvecklaren innehÄller en praktisk Respring-knapp lÀngst upp till höger i instÀllningsfönstret. Du bör anvÀnda detta nÀr du Àndrar instÀllningarna för tweak för att sÀkerstÀlla att de sparas.

Beroende pÄ hur du kÀnner för hur dina meddelanden ser ut i iOS 11, kan Nine vara vÀrt att kolla in. Det Àr definitivt ett bra sÀtt att fÄ dina meddelanden att se hur de gjorde i iOS 9 om du inte bryr dig om den moderna redesignen, och det kan till och med Äberopa lite nostalgi.

Om du vill prova Nine sjÀlv Àr det tillgÀngligt gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Det Àr certifierat att arbeta pÄ jailbroken iOS 11-enheter.

Vilka Àr dina tankar om hur meddelanden ser ut i iOS 11 kontra iOS 9? Dela i kommentarfÀltet nedan.