Med Notepad kan du skriva anteckningar till dig själv direkt från låsskärmen

Med Notepad kan du skriva anteckningar till dig själv direkt från låsskärmen

Slumpmässiga händelser inträffar hela dagen och ibland uppmanas du att skriva ner saker i din Notes-app så att du inte glömmer dem. Men skulle det inte vara bra om du skriver anteckningar till dig själv utan att behöva låsa upp handenheten?

Anteckningsblock är en ny jailbreak-tweak av iOS-utvecklare och det gör det möjligt. Tweak lägger till ett lättillgängligt anteckningsgränssnitt direkt på låsskärmen så att du kan börja skriva anteckningar när du behöver.

Som visas i skärmdumpsexemplen ovan kan Anteckningar användas på olika sätt. Vissa användningsfall inkluderar:

Anteckningar visas alltid på din låsskärm, oavsett om du har skrivit en anteckning till dig själv eller inte. För vissa kan det verka störande, men det gör tweak lättillgängligt. Du kan se en demo av Notepad i videon nedan:

Du kan konfigurera Anteckningar från inställningsfönstret i appen Inställningar:

Här kan du:

√Ąndra anteckningsblockens textf√§rg f√∂r l√§sbarhet p√• olika tapeter V√§lj anteckningsblockets bakgrundsstil Ljusosk√§rpa M√∂rk suddighet D√∂lj eller visa rubriken “Anteckningsblock” ovanf√∂r anteckningsblockwidgeten

Utvecklarna tillhandahåller en Respring-knapp längst ner i inställningsfönstret för att göra det enkelt att spara alla ändringar du gör i inställningarna. Med det sagt, var noga med att använda den efter justeringar.

Sammantaget verkar det som en bra idé för människor som har problem med att komma ihåg saker eller som vill ha bekvämligheten med att notera anteckningar utan att låsa upp sina enheter. Tweak erbjuder riklig konfiguration för att göra de flesta användare nöjda, och utvecklarna driver alltid uppdaterade för att göra det bättre.

Om du vill prova Anteckningar själv kan du göra det ladda ner den för $ 2,99 från Cydias Chariz / HASHBANG Productions-arkiv. Tweak stöder alla jailbroken iOS 11-enheter.

Tror du att Anteckningar kommer att förbättra din anteckningsproduktivitet? Dela i kommentarerna.