Med denna jailbreak-tweak kan du anvÀnda aktuell tid som ditt lösenord

Med denna jailbreak-tweak kan du anvÀnda aktuell tid som ditt lösenord

För nÄgra Är tillbaka slÀpptes en kontroversiell jailbreak-tweak som tillÀt dig att anvÀnda den aktuella tiden som din iPhones upplÄsningskod. SpÀnnande verkar den idén göra en comeback efter lanseringen av Electra1131.

Stiga pÄ TimeToUnlock, en ny gratis jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som Äterupplivar detta relativt klassiska lösenordskoncept pÄ jailbroken iOS 11-enheter.

Medan flera olika jailbreak-tweaks har gjort upptrÀdanden i Cydia Store för just detta ÀndamÄl, sticker TimeToUnlock ut frÄn mÀngden pÄ grund av de ytterligare anpassningsalternativen som den kombinerar med basfunktionen.

Du hittar dessa anpassningsalternativ i en ny instÀllningsruta som lÀggs till i appen InstÀllningar efter installationen:

HĂ€r kan du:

Uppenbarligen anvĂ€nder du den aktuella tiden som ditt lösenord nya vĂ€gar för obehörig Ă„tkomst till din enhet. Men samtidigt Ă€r det tveksamt att nĂ„gon kommer att tĂ€nka sig att försöka lĂ„sa upp din enhet med tiden eftersom den alltid förĂ€ndras och helt ur tankarna. Det Ă€r ett klassiskt fall av nĂ„got som “gömmer sig i vanlig syn.”

Ytterligare sÀkerhetsÄtgÀrder som tidsförskjutning, tidsomvandling och ytterligare siffror kan ytterligare avskrÀcka obehörig Ätkomst.

Även om det inte Ă€r för svaga hjĂ€rtan Ă€r det en ganska populĂ€r idĂ© som fick mycket grepp i jailbreak-samhĂ€llet för flera Ă„r sedan, och det verkar som om det fortfarande finns en efterfrĂ„gan pĂ„ denna typ av funktionalitet till denna dag.

Om du Àr intresserad av att testa TimeToUnlock sjÀlv kan du ladda ner det gratis frÄn Cydias BigBoss-arkiv. Tweak fungerar pÄ alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Skulle du stÀlla in ditt lösenord som aktuell tid? BerÀtta varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.