Mapsic innehÄller musikkontroller i Apple och Google Maps

Mapsic innehÄller musikkontroller i Apple och Google Maps

Av Cydias senaste förvarförfriskning Àr det en ny jailbreak-tweak som heter Mapsic av iOS-utvecklaren, som innehÄller en detaljerad musikspelarupplevelse i Apple- och Google Maps-apparna.

SkÀrmdumpsexemplen ovan visar hur Mapsic ser ut i bÄda apparna. I bÄda fallen Àr musikspelaren bÄde lÄgmÀld och visuellt imponerande.

Det skeptiska folket dÀr ute kanske undrar varför du behöver en sÄdan sak, men beroende pÄ hur mycket du navigerar med din iPhone för att resa de mindre kÀnda delarna av staden kan Mapsic vara en lönsam investering.

I stÀllet för att fisa med din iPhones App Switcher eller Control Center för att styra din musikuppspelning bakom ratten integrerar Mapsic allt du behöver i navigationsappen du anvÀnder sÄ att du kan spendera mindre tid pÄ att titta bort frÄn vÀgen.

Du kan sÀrskilt kollapsa eller utvidga Mapsic-grÀnssnittet pÄ begÀran genom att knacka pÄ det. NÀr den har kollapsat kan du se en liten förhandsgranskning av ditt albumspel som spelas nu; nÀr de Àr utökade ser du ocksÄ de vanliga musikkontrollerna (spela / pausa, snabbspola framÄt, spola tillbaka) förutom albumkonstruktionen.

Antique sĂ€ger att han gjorde Mapsic pĂ„ grund av en begĂ€ran som hade publicerats pĂ„ Reddit. Även om det var ett svar pĂ„ en nĂ„got nischförfrĂ„gan, betyder det inte att andra inte kan dra nytta av det som verkar som början pĂ„ en bra idĂ©.

Om du Àr intresserad av att prova Mapsic sjÀlv kan du ladda ner den för $ 0,99 frÄn Cydias Packix-förvar. Tweak fungerar pÄ alla jailbroken iOS 11-enheter och har inga alternativ att konfigurera.

Tror du att Mapsic förbÀttrar ditt sÀtt att lyssna pÄ musik nÀr du anvÀnder navigationsappar pÄ din iPhone? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.