Leica Q: helbilden lÀmnar avstÄndsmÀtaren men inte stilen (foto)

Leica Q: helbilden lÀmnar avstÄndsmÀtaren men inte stilen (foto)

De senaste stora nyheterna frÄn Leica Àr Leica Q digital fullframe. Den hÀr kamerans stil Àr det som har utmÀrkts i Äratal M-seriendock skillnader med avstÄndsmÀtaren de Àr betydande, utgÄende frÄn den fasta linsen och frÄnvaron av den optiska sökaren.

Inuti den robusta kroppen hittar vi en sensor FullfrÄga CMOS (35 mm) med 24 megapixlar, kan nÄ kÀnslighet av 50 000 ISO e skjuta video 1080p vid 30 eller 60 fps. Mitt i Leica tradition varje komponent Àr optimerad för att integreras med den andra; faktiskt skulle sensorn ha utformats för att svara optimalt pÄ mÄlet, a Summilux 28mm f / 1.7.

LÄS OCH: MĂ„let som förvandlar Leica till Lomo

Den 3-tums skÀrm och 1.04 miljoner punkter upplösning, den elektronisk sökare LCOS frÄn 3,68 miljoner poÀng kompletterar NFC och Wi-Fi huvudfunktionerna i detta kompakt fullbild.

Konstruktion och optisk kvalitet de Àr inte de enda konstanterna för varumÀrket Leica; om du redan har hört talas om det hÀr varumÀrket vet du redan att dess produkter verkligen inte riktar sig till den breda publiken. Verkligen Leica Q kommer att sÀljas tillsammans med en licens för Adobe Photoshop Lightroom 6, till pris av 4 250 dollar.

Via: Engadget