LÀgg till kraftfulla nya funktioner i grÀnssnittet Now Playing med Apace 2

LÀgg till kraftfulla nya funktioner i grÀnssnittet Now Playing med Apace 2

Om du uppskattade den första Apace-jailbreak-tweak av iOS-utvecklare, har du troligen en bra plats för sin iOS 11-kompatibla eftertrÀdare: Apace 2 (iOS 11).

Apace 2 förstÀrker din iOS-handenhets nu-spelande grÀnssnitt med funktioner som Àr relevanta för appen du anvÀnder för att lyssna pÄ dina favoritlÄtar. Oavsett om du Àr delaktig i Spotify, Deezer eller den inhemska musikappen kan du potentiellt dra nytta av vad Apace 2 ger till bordet.

Efter installationen kan du trycka och hÄlla kvar pÄ grÀnssnittet Nu spelas för att avslöja en mÀngd anvÀndbara knappar; du kan dra fingret till önskad knapp och slÀppa fingret för att vÀxla det. Dessa knappar innehÄller följande funktioner:

Alternativet att lÀgga till Now Playing music till spellistor Àr en av mina favoritdelar av tweak. Det Àr till nytta nÀr du anvÀnder radiostationer för musikupptÀckt, eftersom det gör att du snabbt kan lÀgga till nya musikupptÀckter i ditt lokala bibliotek.

En annan av mina favoritfunktioner, med tanke pÄ att jag Àr delvis till Spotify, Àr att du kan lÀgga till Spotify Connect-enheter till listan över tillgÀngliga AirPlay-aktiverade uppspelningsenheter och sedan konfigurera deras ikoner sÄ att de smÀlter sömlöst med resten.

Apace 2 lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

InstÀllningarna Àr uppdelade i olika sektioner, som vi beskriver nedan:

Spotify

HĂ€r kan du:

Deezer

HĂ€r kan du:

Apple Music

HĂ€r kan du:

NÀr du har konfigurerat hur du vill att specifika appar ska fungera med Apace 2-grÀnssnittet kan du gÄ vidare till lite estetik och beteenden:

Bakgrund

HĂ€r kan du:

Spellista konstverk

HĂ€r kan du:

Och slutligen kan du anpassa utseendet och funktionaliteten hos de praktiska genvÀgarna för Apace 2-knappen:

Kontrollera ÄtgÀrder och skÄlar

HĂ€r kan du:

Om du lyssnar pÄ mycket musik pÄ din enhet, antingen via Spotify, Deezer eller Apple Music, bör Apace 2 vara nÀsta tweak pÄ din önskelista. Det ger en mÀngd kraftfulla funktioner och anpassningsalternativ som vi sÀllan ser i jailbreak-tweaks i dessa dagar, och det inkluderar toppnivÄ support frÄn en respekterad utvecklare vid det.

Oavsett om du anvÀnde den ursprungliga Apace eller om du aldrig har anvÀnt nÄgon version av tweak förut, Àr Apace 2 vÀrt att titta pÄ. Dess tillgÀnglig frÄn Cydias Packix-förvar för 3,00 dollar och fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter; de pÄ iOS 10 och tidigare rekommenderas att prova den ursprungliga Apace istÀllet.

Har du laddat ner Apace 2 Àn? Dela din erfarenhet i kommentarfÀltet nedan.