Koncept: Apple Watch Series 4 med större skärm utan ram och amp; rundade hörn

 Koncept: Apple Watch Series 4 med större skärm utan ram och amp;  rundade hörn

Alla Apple Watch-modeller hittills erbjuds i två olika skärmstorlekar, 38 mm och 42 mm, men skärmstorleken kan få en liten justering med en kommande lansering av en fjärde generationens modell som ryktet har förutspått kommer att ha en större skärm.

Tidigare KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo har förutspått att Apple Watch 2018 kommer att ha en 15 procent större skärm än de nuvarande modellerna. Den vördade analytikern nämnde också andra möjliga förbättringar, som ökad batteritid och förbättrad hälsoövervakning.

Vi har tidigare sett mockups som visar hur Apples bärbara enhetsuppgradering för 2018 kan se ut (plus, iOS 12 beta-koden refererar till en massa modeller som inte släppts).

Den holländska 3D-konstnären och animatören som driver kanal Concept Creator på YouTube tog dessa ledtrådar som grund för hans vision om hur nästa Apple-bärbarhet kan se ut.

Och här är det.

Nästa Apple Watch borde dike rörliga knappar till förmån för deras icke-rörliga, beröringskänsliga, solid state-motsvarigheter, enligt Fast Company, och sägs också inkludera den första designåterställningen sedan första generationens modell lanserade mer än tre år sedan i april 2014.

Undrar du varför vi rekommenderar 48m över 32mm modeller?

I ett nötskal, för det är stor skillnad mellan 38 mm och 42 mm storlekar som man inte helt kan uppskatta och förstå om man inte har provat dem båda.

Vilka är dina förväntningar från 2018 års Apple Watch-uppgraderingar?

Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan.