Kolla in den hÀr Apple-samlade listan över iPhone-appar som erbjuder rent svart lÀge

Kolla in den hÀr Apple-samlade listan över iPhone-appar som erbjuder rent svart lÀge

Med macOS Mojave ger Apple ett grĂ€nssnitt med mörkt tema till din Mac. Även om ett liknande lĂ€ge Ă€nnu inte gĂ„r in i iOS, har en massa populĂ€ra tredjepartsapplikationer nu antingen ett rent svart lĂ€ge, som Twitter och YouTube, eller erbjuder Ă„tminstone ett mörkare utseende, som Outlook och Twitterrific, som anvĂ€nder nyanser av grĂ„tt för att generera panelkontra.

För att hjÀlpa anvÀndarna att hitta iPhone-appar som fÄr ut det mesta av den vackra kant-till-kant-OLED-panelen pÄ sin iPhone X har Apples App Store-redaktörer sammanstÀllt en omfattande daglig lista över de mest populÀra iPhone-apparna som erbjuder ett helt svart lÀge.

Med titeln “Kommer den hĂ€r appen i svart ?,” uppdateras listan regelbundet:

Den hĂ€r samlade listan över appar som har implementerat sitt eget svarta lĂ€ge (eller Ă„tminstone spelar snyggt med iOS 11’2 Smart Invert-funktionen) Ă€r kan visas pĂ„ webben och i App Store.

Alla listade appar ser ocksÄ bra ut i svart pÄ Àldre iPhone- och iPad-modeller.

JÀmföra ljuslÀge och mörkt lÀge pÄ YouTube för iOS

Ett rent svart grÀnssnitt, eller ett riktigt mörkt lÀge, hjÀlper till att spara ström pÄ enheter som iPhone X eftersom OLED-paneler tÀnder pixlarna individuellt istÀllet för att krÀva bakgrundsbelysning. OmvÀnt kommer LCD-iPhones inte att förlÀnga batteriets livslÀngd om du vÀxlar till mörkt lÀge i appar som stöds.

Kanske den största anledningen till att vÀxla ett mörkare tema i appar som stöds Àr det obestridliga faktum att Dark Mode-liknande grÀnssnitt tenderar att bli mycket lÀttare för ögonen, sÀrskilt pÄ natten.

KÀnner du till andra populÀra appar som erbjuder ett mörkt tema?

LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.