iPhone Xs och iPhone Xs Max förbättrar batteriets livslängd

iPhone Xs och iPhone Xs Max förbättrar batteriets livslängd

Som om Apples iPhone X inte redan gav en fantastisk batterilivslängd hela dagen krossade Apple dessa funktioner med sina nyligen aviserade telefoner: iPhone Xs och iPhone Xs Max.

Med hänvisning till Apples egen Phil Schiller erbjuder iPhone Xs en 30-minuters batterilivslängd över den tidigare generationens iPhone X. Vinsterna är imponerande med tanke på telefonens förstärkta hårdvara och kraftfulla funktioner.

Som du förväntar dig har dock iPhone Xs Max en mycket större yta. Apples ingenjörer utnyttjade fullt ut det extra utrymmet för att hysa ett större batteri som kan räcka en hel timme och 30 minuter längre än iPhone X.

Det är värt att notera att iPhone Xs batterivinster jämfört med den tidigare generationens iPhone X ligger inom en felmarginal. Med detta sagt kan din körsträcka variera beroende på hur du använder enheten. På iPhone Xs Max förväntar vi oss dock att se verkliga resultat eftersom batteriet är fysiskt större.

Med tanke på hur avgörande batterilivslängden är för smartphoneägare i dessa dagar är det inget mindre än spännande att höra hur vi kan förvänta oss förbättrade resultat från Apples senaste mobiltelefoner.

Som alltid kan du följa vår detaljerade guide för att maximera batteriets livslängd på någon av dina iOS-enheter.

√Ąr du n√∂jd med de nya batterivinsterna? L√•t oss veta i kommentarerna nedan.