Instagram testar taggning av vÀnner i videor

Instagram video tagging screenshot

Instagram har bekrÀftat att det för nÀrvarande testar en ny funktion som gör det möjligt för anvÀndare att tagga sina vÀnner i sina videoposter, inte bara pÄ foton.

“Vi testar alltid sĂ€tt att förbĂ€ttra upplevelsen pĂ„ Instagram och föra dig nĂ€rmare mĂ€nniskorna och sakerna du Ă€lskar”, sĂ€ger en talesman pĂ„ Instagram har bekrĂ€ftat till TechCrunch.

Instagram har erbjudit fotomÀrkning sedan 2013, men anvÀndare kan för nÀrvarande inte tagga vÀnner i sina videoposter. Funktionen som för nÀrvarande testas bör sÀtta stopp för det.

Det fungerar som fotomĂ€rkning, men med ett undantag: den lilla ikonen i ett inlĂ€ggs nedre vĂ€nstra hörn tar dig till en sida “MĂ€nniskor i den hĂ€r videon” som visar alla taggade personer i videoposten istĂ€llet för att taggade namn flyter pĂ„ överst i videon, vilket skulle vara opraktiskt.

Den som inte har valt detta test av Instagram kommer inte att kunna anvÀnda videotaggning förrÀn företaget rullar ut det till alla anvÀndare. Instagram delade inte mycket information om lanseringens tidsram men tittade pÄ det hÀr utrymmet eftersom din betrodda iDownloadBlog kommer att se till att du hÄlls i slingan.