Ikonen i iOS 12 avslöjar till synes ny iPad Pro med tunn ram och ingen hemknapp

2018 iPad Pro concept

Den nyligen slÀppta iOS 12 beta 5-uppdateringen fortsÀtter att avslöja hemligheter före Apples Fall-hÀndelse, vilket kan hÀnda sÄ snart den 12 september. Den senaste lÀckan kommer genom en nyupptÀckt ikon som verkar bekrÀfta att Ärets iPad Pro-modeller kommer att vara nÀstan ramfri och kommer utan en hemknapp. BÄda möjligheterna har lÀnge ryktats.

Som 9to5Mac var den första som förklarade den nyupptÀckta ikonen:

TillgÄngen Àr en del av anvÀndargrÀnssnittet för batterianvÀndning och den visar en iPad utan hemknapp och tunnare ramar. Det skulle inte vara första gÄngen ett litet tecken som finns i ett operativsystem avslöjar en produkt som inte slÀppts, förra Äret bekrÀftades rykten om en iPhone med tunna ramar av HomePod-programlÀckaget.

Intressant Àr att glyphen inte innehÄller ett hack, vilket verkar bekrÀfta att de nya iPad Pro-modellerna inte kommer att innehÄlla hÄrdvarukomponenten som innehÄller TrueDepth-kameran och Face ID pÄ iPhone X och förvÀntas spela en central roll pÄ 2018 iPhone-sortiment. Detta betyder dock inte att det inte finns Face ID pÄ surfplattan.

Det avslutar:

TillgĂ„ngens namn anger “iPad”, det Ă€r nytt för iOS 12 beta 5 och det finns inga referenser i systemet Ă€nnu, sĂ„ det Ă€r tydligt att vi pratar om en framtida produkt, som förmodligen kommer att vara iPad Pro 2018 som Ă€r planerad till slĂ€pps i höst. Vi har sett andra bevis i operativsystemet som antyder att Apple förbereder Face ID för att stödja i liggande riktning, i motsats till ett rykte som hĂ€vdade att det bara skulle fungera i portrĂ€tt Ă€ven pĂ„ iPad.

Strax efter 9to5Mac gjorde denna upptÀckt, en av dess författare, Guilherme Rambo tog till Twitter och publicerad kod som han sÀger bevisar att de nya iPad Pro-modellerna kommer att erbjuda Face ID-funktioner.

Denna metod i AccessibilitySettings bekrÀftar Face ID pÄ nya iPad Pro (J3xx) pic.twitter.com/oeJQ0GxOoM

– Guilherme Rambo (@_inside) 1 augusti 2018

Apple kommer sannolikt att introducera tvÄ nya iPad-proffs redan nÀsta mÄnad, inklusive en helt ny 11-tumsmodell och tredje generationens 12,9-tumsmodell.

Tidigare i veckan hittades kod i iOS 12-utvecklaren beta 5 som föreslog att ett liggande lÀge skulle komma till den lÀnge ryktade 6,5-tums iPhone Plus tillsammans med dubbla SIM-funktioner. Samma uppdatering innehöll innehÄll som förmodligen visade att HomePod fÄr samtalsfunktioner i Är.