iFixit hittar större batteri, T2-chip, mer under 2018 MacBook Pro

2018 Macbook Pro teardown

Efter att ha retat det under helgen Àr iFixit ute med resultaten av dess full nedbrytning av den nyligen introducerade MacBook Pro 2018. Den nya bÀrbara datorn Àr kÀnd för sitt större batteri, helt nya anpassade T2-chip och mer.

IFixit-nedbrytningen pÄ 13-tums MacBook Pro 2018 med Touchbar avslöjade nÄgra hemligheter inklusive:

Av det nya batteriet förklarar iFixit:

Vid 58,0 Wh har detta batteri fĂ„tt en betydande ökning jĂ€mfört med 49,2 Wh-enheten som vi hittade i vĂ„r ursprungliga 13 ″ Touch Bar-nedbrytning. Det visar sig att den extra “oomph” kommer frĂ„n ett lite större batteri – sammanstĂ€llt i sex celler den hĂ€r gĂ„ngen, istĂ€llet för fem. Det Ă€r ocksĂ„ tyngre och vĂ€ger 232,7 g, jĂ€mfört med det gamla batteriets 196,7 g.

Och ÀndÄ har denna MacBook Pro totala vikt inte förÀndrat en iota. Vi Àr inte sÀkra pÄ vilka delar av den hÀr enheten som har haft en diet, men det ser ut som om Apple rakade lite massa frÄn toppfodralet.

PĂ„ lördag rapporterade iFixit först att tangenterna pĂ„ det nya tredje generationens “butterfly switch” -tangentbord pĂ„ MacBook Pro 2018 var omgivna av en “tunn silikonbarriĂ€r.” I dagens fullstĂ€ndiga nedbrytning sĂ€ger iFixit att Apples pĂ„stĂ„enden om att tangentbordet var ”tystare” var avstĂ€ngd.

De förklarade: “den extra tystnaden verkar lite övervĂ€ldigande för vĂ„ra öron.”

Med ett betyg pĂ„ bara en av tio nĂ€r det gĂ€ller reparationsförmĂ„ga sa iFixit att den bĂ€rbara datorns “ensamma del av glada reparationsnyheter” Ă€r enhetens styrplatta.

MacBook Pro 2018 Àr den första Mac-produkten som fÄr en uppdatering i Är. Det kan dock Àndras snart.

Förra veckan sa den respekterade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo att företaget förbereder uppdaterade versioner av Mac mini, MacBook och iMac. Dessa uppdateringar bör komma i höst, tillsammans med helt nya iOS-enheter och fjÀrde generationens Apple Watch.

Du kan se hela nedbrytningen av iFixit efter efter denna lÀnk.