Hur man lÀgger till en lÀnk till widget-titlar i WordPress

Adding link to a widget title

De flesta WordPress-widgets har ett alternativ för att stĂ€lla in en titel för varje widget. Widgetrubriken anvĂ€nds som en rubrik för widgets i ditt sidofĂ€lt eller andra widgetomrĂ„den. Nyligen visade vi dig hur du döljer widget-titeln i WordPress. I det inlĂ€ggets kommentar frĂ„gade en av vĂ„ra anvĂ€ndare oss om hur de kan lĂ€gga till en lĂ€nk till widgetrubriken för att göra den klickbar. Du kan till exempel ha ett widgetomrĂ„de bara för att visa widgeten “lĂ€gg till i cirklar” i Google+, och du vill att titeln “LĂ€gg till oss pĂ„ Google+” ska vara en lĂ€nk till din sida pĂ„ Google+. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du lĂ€gger till en lĂ€nk till widgettitlar i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Widget Title Links. Vid aktivering lÀgger detta plugin till ett fÀlt i alla dina WordPress-widgets.

LÀgg bara till titeln pÄ din widget och lÀgg sedan till webbadressen i fÀltet. Spara instÀllningar och förhandsgranska din webbplats. Du kommer att mÀrka att din widgets titel nu Àr lÀnkad till den webbadress du angav. Denna metod lÄter dig skapa klickbara widgettitlar. HÀr Àr förhandsgranskningen:

Förhandsgranskning av widgettitelÀnkar

Vi hoppas att du hittade den hÀr guiden om hur du lÀgger till lÀnkar till WordPress-widgettitlar till hjÀlp. Om du vill lÀra dig mer om widgets rekommenderar vi att du lÀser vÄr guide för att utöka kraften i dina standard WordPress-widgets. Om du har nÄgra frÄgor, förslag eller feedback, vÀnligen lÀmna en kommentar nedan.