Hur man inverterar fÀrgerna pÄ skÀrmen pÄ din Android-telefon

Hur man inverterar fÀrgerna pÄ skÀrmen pÄ din Android-telefon

LÄt oss ta en titt pÄ guiden för att invertera fÀrgerna pÄ din Android-telefons skÀrm med de inbyggda instÀllningarna pÄ din Android-telefon. SÄ ta en titt pÄ den fullstÀndiga guiden som diskuteras nedan för att fortsÀtta.

[dropcap]G[/dropcap]rabrava dina kompisers uppmÀrksamhet genom att göra nÄgra fantastiska knep pÄ Android-enheten. Det finns faktiskt massor av knep och taktik pÄ Android-enheten som kan lÀras för det roliga ÀndamÄlet eller till och med anvÀndbara knep av produktiva skÀl finns ocksÄ dÀr. För oss Àr den nya typen av trick som verkligen Àr fantastiskt Android-telefonens fÀrgskÀrmsfÀrgÀndringar och inverterar allt till spöklikt utseende. Din grupp kan bli förvÄnad eller chockad över att visa enhetens visningsfel och till och med folket kan bli nyfiken pÄ att se hur du Àndrar det vanliga fÀrglÀget pÄ skÀrmen till negativ effekt. Hur som helst hittills skulle du ocksÄ ha fÄtt nyansen av allt som skrivs i den hÀr artikeln och för vad det handlar om. Det som fortfarande Àr kÀnt Àr att det inte finns nÄgot sÄdant alternativ eller instÀllningarna i Android för samma trick, hur kan detta vara möjligt. Oroa dig inte bara med att lÀsa den hÀr artikeln till slutet sÄ att du kan lÀra dig fÀrgtricket. Efter att ha lÀrt dig detta trick, glöm inte att visa det i rutan för kommentarer och dela dina vÀnners reaktioner. Vi tror att detta borde vara mer Àn tillrÀckligt för introduktionen, sÄ fortsÀtt och börja lÀsa om huvuddelen av den hÀr artikeln dÀr hela metoden beskrivs!

LÀs ocksÄ 30 fantastiska saker du kan göra efter att ha rotat din Android

Hur man inverterar fÀrgerna pÄ skÀrmen pÄ din Android-telefon

Metoden Àr ganska enkel och rak och du behöver bara följa den enkla steg-för-steg-guide som vi diskuterat precis nedan.

LÀs ocksÄ: Topp 20 bÀsta gratis musikspelare för din Android-enhet

Steg för att vÀnda fÀrgerna pÄ din Android-telefons skÀrm:

# 1 För att Àndra fÀrgerna över Stock Android, gÄ bara till meddelandepanelen. Detta kan fÄngas genom att dra ner skÀrmen uppifrÄn pÄ skÀrmen (Hur bra Àr du man men vi visste det faktiskt !! Detta skulle vara din reaktion sÀkert jag vet). NÀr du vÀl har panelen över skÀrmen kommer du att kunna se ett alternativ med namnet Invertera fÀrger under det traditionella rullningsfÀltet för ikonerna.

# 2 OvanstÄende instÀllningar Àr för lager Android men för San = msung Galaxy-enheter mÄste du gÄ vidare till InstÀllningar och sedan TillgÀnglighet. Under detta avsnitt mÄste du göra instÀllningarna för samma, helt enkelt gÄ dit och leta efter alternativet Vision och sedan aktivera de negativa fÀrgerna för samma. Detta kommer att utgöra fÀrgförÀndringarna och du skulle kunna se din skÀrm som Äterspeglar de inverterade fÀrgerna över skÀrmen.

Invertera fÀrgerna pÄ din Android-telefons skÀrm

# 3 Nu betyder det inte att samma alternativ för invertera fÀrger skulle finnas i varje Android-enhet medan den finns i nÄgon av de senaste versionerna av OS. GÄ och njut av att anvÀnda ovanstÄende metod för att göra visningsÀndringar och om den inte ser bra ut vet du att processen alltid Àr reversibel!

LÀs ocksÄ: 20 bÀsta gratis musikspelare för din Android-enhet

Slutligen Àr detta slutpunkten för den hÀr artikeln tills du har fÄtt veta om hela informationen om hur du inverterar fÀrgerna pÄ din Android-telefons skÀrm. Vi har skrivit det hÀr inlÀgget i den enklaste och kortaste formen sÄ att ni mÀnniskor kan lÀra kÀnna exakt om metoden. Vi hoppas att du skulle ha gillat den hÀr artikeln och informationen som skrivs upp hÀr. Om det Àr sÄ dela det med andra. Kommentera kvaliteten, informationen i det hÀr inlÀgget och utvÀrdera alla dina vÀrdefulla förslag och Äsikter över denna sida. Din njutning genom kommentarerna kommer att vÀgleda oss mer för att göra lite mer av innehÄllet sÄ hÀr och vi kan till och med bli bÀttre i vissa delar.