HomeKit-aktiverade Philips Hue Play- och Signa-lampor anlÀnder till hösten

Apple, Google, Amazon och andra samarbetar med en öppen standard för smarta hem-enheter

Signify, tidigare Philips Lighting, har meddelat tvĂ„ nya tillĂ€gg till sitt Philips Hue smarta belysningssystem. De snygga Hue Play- och Signe-lamporna lanseras i höst. BĂ„da har utformats för att ”förvandla ditt bostadsutrymme”, enligt Signify’s Jasper Vervoort.

Philips Hue Play Àr en kompakt, mÄngsidig ljusfÀlt som kan sitta horisontellt eller vertikalt bredvid din TV. Du kan ocksÄ montera den bakom din TV för en bakgrundsbelysningseffekt. Som en bonus kan du ansluta upp till tre ljusstÀnger till samma strömkÀlla med armaturens baspaket.

Hue PUe mÀter 9 tum och kommer att skickas i tvÄ kit. Den första, som kallas ett enda baspaket, innehÄller en armatur för 69,99 dollar. Double Base Kit bestÄr av tvÄ armaturer för $ 129,99. NÀr det startar kommer Play att vara tillgÀngligt i svartvitt.

För 59,99 dollar kan du köpa en Hue Play-förlÀngning som lÄter dig ansluta en annan ljusstÄng till baspaketets strömkÀlla.

Signe-lampor har under tiden en tunn design och passar perfekt för en position bredvid din TV. Du kan anvÀnda dem för att mÄla dina vÀggar med ljus. TvÄ Signa-lampor anlÀnder, inklusive ett Signe Tablet Light för $ 159,99 och ett större Signe Floor Light för $ 249,99.

Hue Play kommer att lanseras i Europa i mitten av oktober med förbestÀllningar som börjar i utvalda lÀnder frÄn och med idag, 20 augusti. Det anlÀnder till Nordamerika i slutet av oktober. Signe-lampor lanseras i Europa och Nordamerika i september.

PĂ„ mĂ„ndag tillkĂ€nnagav Signify utomhusversioner av sin populĂ€ra Lightstrip-produkt. Philips Hue Lightstrip Outdoor lanseras först i oktober i Europa till en pris av 89,95 € för 2 meter-versionen och 159,99 € för 5 meter-modellen.

Alla tre nya produkterna Àr vÀrda att kolla in. Alla Àr fullt kompatibla med Apples HomeKit och arbetar med tjÀnstemannen Hue-app för iOS och Hue Sync-app för macOS.