HoloBack, Likemeal, Awesome Voice Notes och andra appar att kolla in i helgen

HoloBack, Likemeal, Awesome Voice Notes och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week Roundup innehÄller en app för att skapa 3D-hologram, en app för att rekommendera nya rÀtter pÄ restauranger och en fantastisk röstnotering. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

HoloBack

Har du en iPhone X? HĂ€r Ă€r en intressant app vĂ€rt att kolla in i helgen. Det heter HoloBack, och det lĂ„ter dig skapa och dela 3D-hologramvideor med dina vĂ€nner. SĂ€g Grattis pĂ„ födelsedagen, visa din spĂ€nning för ett kommande evenemang – möjligheterna hĂ€r Ă€r oĂ€ndliga. Appen i sig Ă€r ganska grundlĂ€ggande just nu, och igen behöver du en TrueDepth-kamera för att skapa hologrammet. Fortfarande, vilket coolt koncept.

Ladda ner gratis

Likemeal

Den hĂ€r appen Ă€r inte ny, men om du gillar god mat och inte Ă€r medveten om den mĂ„ste du kolla in den. Likemeal Ă€r ett socialt nĂ€tverk för Ă€lskare av utsökt mat. Det hjĂ€lper dig att upptĂ€cka nya platser baserat pĂ„ betrodda rekommendationer, prova nya och ovanliga rĂ€tter som har anses vara goda av experter, lĂ€mna dina egna rekommendationer och till och med följa andra matĂ€lskare. Inget mer “vad Ă€r bra hĂ€r?” Nu vet du.

Ladda ner gratis

Fantastiska röstanteckningar

Letar du efter en ny röstanteckningsapp? Kolla in Awesome Voice Notes. Jag vet, namnet Àr lite pÄ nÀsan, men sjÀlva appen Àr vÀrt en titt. Den har ett skarpt, minimalt grÀnssnitt och gör vad du vill att den ska: spelar in röstnoteringar med en enda knapptryckning. Funktionerna inkluderar en redigerbar titel och bildtext, en praktisk Today Widget, en röst-till-text-transkriptionsfunktion, och alla anteckningar Àr sökbara av Siri.

Ladda ner för $ 1,99

Pilotrisker

Pilot Perils Àr ett sida-rullande, flygande action-Àventyrsspel i en steampunk-vÀrld full av flytande öar och exotiska Ängdrivna maskiner. Ta ledning över en steampunk-flygmaskin och testa genom fysikbaserade utmaningar pÄ din strÀvan att hÀmta komponenterna i din stulna uppfinning, som bara kan rÀdda vÀrlden. Gratis initialt spel, men vissa nivÄer Àr dolda bakom IAP.

Ladda ner gratis

Hej granne

Hello Neighbor Àr ett smygskrÀckspel om att smyga in i grannens hus för att ta reda pÄ vilka hemska hemligheter som gömmer sig i kÀllaren. Du spelar mot en avancerad AI som lÀr dig av varje rörelse. Gillar du verkligen att klÀttra igenom den dÀr bakrutan? FörvÀnta dig en björnfÀlla dÀr. Smyger genom ytterdörren? Inte lÀngre. Detta Àr ett annat spel som Àr gratis att prova, men IAP: er lÄser upp djupare nivÄer.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter vÀrda att kolla in