Hisense vill sÀlja en TV till dig! HÀr Àr de nya 2020-förslagen, inklusive 100-tums laser-TV (foto)

 Hisense vill sÀlja en TV till dig!  HÀr Àr de nya 2020-förslagen, inklusive 100-tums laser-TV (foto)

Hisense tar sitt nya sortiment av 2020-TV-apparater till Italien med produkter för alla budgetar och alla “vĂ€ggar”. De TV-apparater som finns i vĂ„rt land tillhör ULED U8- och U7-serien och Ultra HD 4K A75, A73, A71. Dessutom finns ocksĂ„ den mycket intressanta laser-TV som kan projicera en 100-tums bild bara 19 centimeter frĂ„n sidan. Men lĂ„t oss gĂ„ i ordning och se varje familj i detalj.

ULED U8 och U7

Funktioner

Toppmodellerna tillhör linjen U8, 65 och 55 tum. De Ă€r 4K ULED-paneler (Hisenses “ultra LED”, som kombinerar Quantum Dot-teknik med mycket exakt, upp till 180 omrĂ„den pĂ„ 65 ”). Processorn inom denna serie kallas Hej-View, har optimerats av Hisense sjĂ€lv, och det Ă€r han som ocksĂ„ tar hand om att hantera bakgrundsbelysningen pĂ„ panelen, som nĂ„r toppar pĂ„ 1000 nit, för bĂ€ttre prestanda och ett mycket högt dynamiskt omfĂ„ng (certifierad HDR 10+ och Dolby Vision).

Det finns ett system av uppskalning i Ultra HD, vilket förbÀttrar kvaliteten pÄ innehÄll under 4K. Liknande system kan verkligen göra skillnad, men vi har inte testat Hisense noggrant för att kunna bedöma det.

Företaget har ocksÄ stor uppmÀrksamhet Ät ljuddelen, med stöd Dolby Atmos för ett mer uppslukande ljud, som i U8-serien har sitt klimax tack vare antagandet av JBL-högtalare, komplett med integrerad frÀmre soundbar. Det bör ocksÄ noteras den nÀstan totala frÄnvaron av ramar pÄ alla modeller i alla 2020-serier.

Priser

Och slutligen kommer vi till priserna. Om detta var ett frÄgesport skulle vi föreslÄ att gissa dem baserat pÄ specifikationerna som just listats, och det Àr vi ganska sÀkra pÄ du skulle ha fel! HÀr Àr faktiskt listpriserna för den italienska marknaden, uppenbarligen exklusive rabatter och kampanjer.

U8 65 “- 1499 euro

U8 55 “- 999 euro

U7 65 “- 1199 euro

U7 55 “- 899 euro

Bilder

Ny 4K Ultra HD-linje

Funktioner

Denna serie innehÄller modellerna A75, A73, A71. Stöd för HDR finns pÄ alla TV-apparater, men endast A75 har en bredare , vilket bör ge djupet till bilden. Finns ocksÄ hÀr 4K-uppskalning innehÄll med lÀgre upplösning och alla modeller levereras med DTS Virtual: X / DTS Studio Sound, för att inte försumma ljudaspekten.

PÄ mjukvarusidan har vi det egna operativsystemet frÄn Hisense, som finns i alla nÀmnda TV-apparater VIDAA och nu i version 4. I den senaste utgÄvan har vi fler applikationer, sÀrskilt av lokal karaktÀr, till exempel Rai Play, som ocksÄ Àr vÀl integrerad tack vare en exklusiv dedikerad knapp pÄ fjÀrrkontrollen, eller UEFA.tv. PÄ tal om tangenter för att direkt starta streamingappar Àr Hisenses fjÀrrkontroll sÀrskilt rik: vi har ocksÄ Netflix, Prime Video, Rakuten, Youtube, Chili och TimVision (se bilder i galleriet).

Fortfarande talar om fjÀrrkontrollen, den Àr utrustad med mikrofon att interagera med TV: n via röstkommandon; alternativt kan du ocksÄ anvÀnda RemoteNOW-appen, och det finns ocksÄ kompatibilitet med Alexa, om du har en smart Amazon-högtalare hemma ..

Slutligen klargör vi att alla Hisense Ă€r certifierade tivĂčsat (rabatterade kanske pĂ„ avancerade modeller, mindre pĂ„ avancerade tillrĂ€ckligt, eftersom certifieringskostnaderna) för gratis Ă„tkomst till över 50 kanaler i 4K och HD och för att ta emot betal-TV-tjĂ€nster pĂ„ digital mark.

Priser

A75 – frĂ„n 499 euro

A73 – frĂ„n 449 euro

A71 – frĂ„n 379 euro

Obs: A75-serien finns ocksÄ till försÀljning pÄ Amazon med produktkoden AE74, medan A73- och A71-serien med kod AE72 Àr AE70 respektive.

Bilder

Laser-TV 100L5F

Funktioner

Hisenses nya Laser TV 100L5F Ă€r toppen av sortimentet för denna typ av produkt (det finns ocksĂ„ en 80 ”, som företaget satsar mindre pĂ„). AnvĂ€ndningen krĂ€ver inte speciella installationer: placera den bara 19 centimeter pĂ„ sidan och du kommer att ha en 100-tums bild, det vill sĂ€ga över 2,5 meter diagonalt, i 4K Ultra HD HDR.

Hisense lovar att bildkvaliteten Ă€r skarp och fĂ€rgglada, och det Ă€r garanterat för projektorn mer Ă€n 25 000 timmar (över 17 Ă„r, tittar pĂ„ TV 4 timmar om dagen). HDR Ă€r ocksĂ„ i toppklass, med tanke pĂ„ att “systemet analyserar varje bild och optimerar den genom en justeringssekvens pĂ„ varje enskild bild och justerar dess ljusstyrka, fĂ€rgmĂ€ttnad och kontrast för att göra den Ă€nnu mer realistisk”.

PĂ„ ljudfronten har vi en högtalare frĂ„n 30 watt, och hjĂ€lp Dolby ATMOS, som simulerar ljudets ursprung i miljön. Dessutom, för att undvika tvivel, Ă€r Laser-TV ocksĂ„ utrustad med VIDAA-plattformen och Ă€r tivĂčsat-certifierad och kompatibel med Alexa.

En Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€nglig för att optimera kvaliteten skĂ€rm som ska fĂ€stas pĂ„ vĂ€ggen, pĂ„ vilken bilden ska projiceras. Detta sparar sĂ„ mycket som 37% energi jĂ€mfört med en traditionell TV av samma storlek, eftersom skĂ€rmen har utformats för att absorbera omgivande ljus och minimera reflektion, vilket gör att projektorn kan “spĂ€nna” mindre.

Pris

Hisense Laser TV100L5F kommer att finnas tillgÀnglig frÄn Juni till priset av 3.999 euro i versionen utan skÀrm och av 5.999 euro i den med en skÀrm inkluderad (skillnaden Àr stor, bÄde vad gÀller pris och kvalitet).

Bilder