HÀr Àr din iPhone XS marknadsföring tapet

iPhone XS wallpaper image

iPhone XS bakgrundsbild

GĂ„rdagens ovĂ€ntade lĂ€ckage (eller kan det vara ett bra PR-knep frĂ„n Apples sida?) Av en kommande “iPhone XS” -uppdatering har tydligt illustrerat skillnaden mellan en 5,8-tums andra generationens iPhone X och 6,5-tums formfaktor för ett varumĂ€rke -ny iPhone XS Plus-modell. LĂ€ckaget anvĂ€nder en oslĂ€ppt tapet som visar vad som verkar vara hĂ€lften av en imaginĂ€r, fĂ€rgstark planet (ser bra ut pĂ„ OLED-skĂ€rmar!). SjĂ€lva planeten fyller ungefĂ€r hĂ€lften av skĂ€rmen, mestadels vertikalt till en stor effekt, med den kolsvarta tomrummet i rymden som listigt gömmer hacket.

iPhone XS marknadsföring tapet

Genom lite beskÀrning, rÀtning och perspektivförvrÀngning har vi nu den hÀr tapeten i all sin glans. Eftersom den extraherades frÄn den lÀckta bilden, Àr den hÀr tapetbilden inte i full upplösning (Ànnu) och vissa delar av den har bestÀmt lÀgre upplösning.

PÄ uppdrag av hela iDownloadBlog tapetgemenskapen vill vi tacka @EvgeniyZemelko som har kunnat extrahera och modifiera den hÀr vÀggen frÄn den lÀckta iPhone XS-bilden, dela den pÄ Twitter och via sin Google Drive.

Ladda ner bakgrundsbilden för iPhone i full upplösning

Vi körde en omvÀnd bildsökning pÄ bilden, till ingen nytta, vilket indikerar att detta sannolikt Àr en sammansÀttning av flera bilder snarare Àn ett licensierat fotografi med rymdtema.

SkÄran och det svarta tomrummet i rymden blir ett

Vi borde kunna extrahera den ursprungliga bildfilen nÀr en Golden Master-kandidat för iOS 12 tappar efter evenemanget den 12 september. Titta pÄ det hÀr utrymmet för uppdateringar.

Skicka in dina egna vÀggar!

iDownloadBlogs samling av veckans bakgrundsbilder Àr ett handkurerat galleri med högkvalitativa bakgrundsbilder för dina iPhone-, iPad- och Mac-enheter. Vi Àr alltid glada att lÀgga ut Apple-inspirerade tapeter eller andra bilder som ser bra ut pÄ din lÄsskÀrm.

Observera att vÄra bakgrundsfokuserade inlÀgg överlever frÄn lÀsarbidrag.

Om du skapar, Àndrar eller till och med hittar bakgrundsbilder som Àr specifikt inspirerade av nya Apple-produkter eller kommande medieevenemang, skicka dem till Jim Grisham, iDownloadBlogs Senior Vice President för Device Wallpapers & Computer Backdrops, via @jim_gresham.

Vi kommer att se till att dina underbara tapetbilder publiceras för iDownloadBlog-communityn att ladda ner och anvÀnda, och fÄ dig ett stort rop för att hjÀlpa till att bidra.

Hur tycker du om iPhone XS marknadsföringsimage?

Hur gillar du iPhone XS marknadsföring tapet?

Är det hĂ€r den bĂ€sta tapeten som Apple nĂ„gonsin slĂ€ppt?

LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan!