Grupp FaceTime-samtal har tagits bort frĂ„n senaste iOS 12 & amp; Mojave betas, kommer tillbaka “senare i höst”

 Grupp FaceTime-samtal har tagits bort frÄn senaste iOS 12 & amp;  Mojave betas, kommer tillbaka

Group FaceTime videosamtal, en av tÀltstÄngsfunktionerna i iOS 12 och macOS Mojave 10.14, har tagits bort frÄn de senaste betaversionerna som slÀpptes idag, men Àr en tillfÀllig borttagning.

Det Àr inte sÄ att detta var helt ovÀntat.

”Group FaceTime har tagits bort frĂ„n den första versionen av iOS 12 och kommer att levereras i en framtida mjukvaruuppdatering senare i höst”, enligt utgivningsanmĂ€rkningar som följer med nedladdningen av iOS 12 beta 7. Samma meddelande följer Ă€ndringsloggen för den senaste Mojave-betaen.

”Senare i höst” kan indikera att iOS 12 kanske inte levereras med grupp FaceTime vid lanseringen.

Med FaceTime i iOS 12 och Mojave kan du delta i en video- eller ljudchatt med upp till 32 personer samtidigt. Genomförandet av gruppvideosamtal Àr ganska hÀftigt, med den person som talar automatiskt blir större för att indikera för alla som pratar för nÀrvarande.

Vi hÀr pÄ iDownloadBlog har försökt att anvÀnda grupp FaceTime-samtal en massa gÄnger, till liten eller ingen nytta alls. SÄ optimistisk som vi var med den hÀr fantastiska nya funktionen, lÀmnade upplevelsen mycket att önska, oavsett hur hÄrt vi försökte. Det gick snart upp för oss att gruppen FaceTime-samtal, i sin nuvarande form, bara inte var redo för prime time.

Apple var klokt att ta den koden ur de senaste betorna.

Vi skulle hellre ha dem att slÀppa gruppen FaceTime-samtal nÀr det har passerat kvalitetstest snarare Àn att ha rusat ut och riskerar att spendera ytterligare ett Är pÄ att lappa buggar.

Och du dÄ?