Google uppdaterar Inbox by Gmail med korrekt stöd för iPhone X Super Retina-skärm

Google uppdaterar Inbox by Gmail med korrekt stöd för iPhone X Super Retina-skärm

Inbox-fans behöver inte tåla de fula svarta staplarna längst upp och längst ner på sin iPhone X-skärm längre eftersom Google äntligen har uppdaterat den älskade gestdrivna e-postklienten med fullt stöd för den kant-till-kant Super Retina OLED-panelen på flaggskeppssmartphonen.

Uppdateringen ger appen upp till version 1.3.180617.

√Ąven om Inbox √§r en av de h√∂gst rankade Google-apparna tog internetj√§tten mer √§n √•tta m√•nader att uppdatera den. F√∂r att ge dig ett visst sammanhang kom iPhone X ut i november 2017.

I efterhand visade det sig svårt att bygga stöd för iPhone X i Gmail och Inbox eftersom Google har varit upptagen med att arbeta med en större redesign för Gmails webbgränssnitt. Gmails gränssnitt blev optimerat för iPhone X-skärmen i december 2017 en månad efter att flaggskeppshanden lades till försäljning.

Inbox-appen tog dock mycket längre tid att uppdatera än Google förväntade sig eftersom laget gjorde en massa galna engångsgränssnittssaker som handenhetens högre skärm helt bröt.

På en relaterad anteckning uppdaterades Gmail för iPhone och iPad också idag.

“Du kan nu h√•lla fokus utan avbrott genom att aktivera aviseringar med h√∂g prioritet f√∂r dina viktiga meddelanden”, enligt versionerna f√∂r nedladdning av version 5.0.180617.

Inbox för iOS kan laddas ner utan kostnad via App Store.

Gmail är också tillgängligt gratis från App Store.